Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (876)

plakát

Ulička přízraků (2021) 

Dost dobrý vizuál,kamera, herci,režie. Prostě technicky skvělé ! Zato scénář a hlavně přestřelená, přemrštěná skoro až nekonečná stopáž snímku je síla ! Rozhodně jde o pěkný,hezký retro krimi- thriller. PS: Zkrátit na minimálně cca dvě hodiny čistého času a možná bych hodnotil o hvězdičku více !?

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Fajn film ! Dobrá kriminálka dle knihy ( Agátha Christie). Modernější zpracování Hercule Poirota.....

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Popcornová jednohubka ! Fajn snímek,ale kvalit jedničky nedosahuje ! Solidní,slušný blockbuster ! Několik scén,kostýmy ,vizuální stránka je moc fajn,ale to je tak vše..........

plakát

Životní trefa (2022) 

Skvělý Adam Sandler ! Nadprůměrný film  z prostředí basketbalu (NBA). Ten sport mám rád,takže další plusový bod. A emoce zde také nechybějí ! Pro milovníky basketbalu a NBA povinnost ! Snímek stojí za to !

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Film se my líbil,ale mírné zklamaní je. Čekal jsem od snímku alespon nadprůměrný ,skvělý biják. Letní popcornový blockbuster si užijí více mladší ročníky. Holt dinosauří Endgame se nekoná ! Několik moc fajn scén ve snímku rozhodně je,ale nespasí celkový dojem. 3D bylo  zbytečné ! Jenom si připlatíte víc penízek.... PS: Příliš dlouhá stopáž tomu taky nepomohla. Zkrátit minimálně na ty dvě hodiny !!

plakát

Zpívej 2 (2021) 

Nadprůměrný animák roku 2021 ! I když u mne stále vedou Pixarovky a jejich díla ! Dětem se to bude líbit ještě o něco více než mne. Rodinná zábava zcela určo !

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Moc se  my líbila ta hororová atmosféra snímku. Sam Raimi tomu vtisknul svou hororovější stránku. Dle mé maličkosti jde o další nadprůměrnou a  povedenou Marvelovku. Skvělý Strange.Snad ještě lepší Scarlet Witch. Dost dobrá vizuální stránka,kamera,hudba,efekty,akce. Mínusy filmu jsou děj,příběh. Snímek mohl být o něco delší a nezlobil bych se. PS: Dvě potitulkové scény,kdy ta první se my o poznání víc líbila. Natěšenost na trojku ! PS: Hororovější Marvelovka a k tomu ještě  skvělá !

plakát

Seveřan (2022) 

Nadprůměrný film ! Drsná,krvavá,brutální,podívaná,ale né pro každého diváka. Obsazení,scenérie Islandu jsou skvělé. Příběh o pomstě je též cool. PS: Pomstím tě otče,zachráním tě matko, zabiju tě Fjolnire.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

WOW ! Jeden z nejlepších filmů roku ! Dost možná film roku ! Parádní,strhující podívaná ! Myslím,že za mne se jedná o kinozážitek ! Samozřejmě vládne na plátně skvělý Tom Cruise,ale i ostatní obsazení filmu je dost dobré. Samozřejmě,že i ta romantika se tu i najde. Nesmím zapomenout na dojemný,příjemný příběh. Nostalgie, hudba,zvuk.kamera,vizuální stránka to vše je  hodně povedené. No a letecké bojové akční scény jsou super. ! Pecka film . Vřele doporučuji. Kdo vyrůstal na jedničce,tak dvojku bude zbožnovat. PS: Jedině kino a nejlépe IMAX !!

plakát

Ztracené město (2022) 

Lepší průměrná dobrodružná podívaná. Taková příjemná jednohubka..... 6/10