Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Deadpool (2016) 

Prostoduchá zábava pro puberťáky, né že bych já byla nějak extra věkově jinde, to fakt ne ale neberu Deadpoola za dobrý film. Marvel se snaží vydělat na pubertálním prostoduchém humoru kde jde o sex, masturbaci, nadávky a prý tomu říkají "že to má koule", jasný... Po odchodu z kina jsem byla spíš znechucená než pobavená. Trochu nevím jestli to brát vážně nebo jako recesi. Trochu mi ten směr jakým se dnešní tvorba ubírá připomíná tu scénku z Absurdistánu jak je tam film s člověkem který celý film prdí, fakt strašná zábava. Jestli to má být recese tak fajn beru ale jestli to mám brát vážně tak né díky. Jestli bude dvojka ráda se jí vyhnu.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Tenhle film se mi z roku 2014 líbil asi nejvíc. U filmu jsem se kolikrát opravdu hodně pobavila, hudba byla taky super. Ano sci-fi klišé se zde objevuje (galaxie je v průšvihu a někdo jí musí zachránit). Groot byl fakt super i Rocket... Takže fajn ráda se na film podívám znovu :)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Docela hezký film, akce, lži a také trochu nutno přemýšlení, ze začátku jsem si říkala že to bude nic moc, ale pak mě film k sobě spoutal a napustil ke konci filmu jsem si říkala co je pravda a co ne :)

plakát

Indian (2008) (pořad) 

Nejlepší nynější pořad o hrách který ničím neodrazuje.Předvádějí zajímavé herní tituly dělají srandu :) nemůžu jim nic vytknout.

plakát

Re-Play (2009) (pořad) odpad!

Originálnímu GamePage to nesahá ani po kotníky.Moderuje to blondýna co o tom neví nic.Dnešní nejlepší pořad o hrách je prostě Indian.Zde jsou bezmyšlenkovité hry ve kterých nenaleznu kvalitního RPG. Uměj na-moderovat jen FIFU....

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Moc pěkné kostýmy,prostředí taky pěkné a hudba taktéž.Hlavní hrdina Geralt v provedení Michała Żebrowského je opravdu věrohodný(popis sedí na Geralta ze ságy Zaklínač od Anorzeje Spakowského).Co se týká příběhu tam už seriál Zaklínač poněkud slábne...očekávala jsem že seriál i film budou přesně podle ságy,ze začátku se to tak zdálo pak se vše zlomilo a už jsem nikde nenalézala nic z knihy, škoda , opravdu škoda.