Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 428)

plakát

Lindemann: Knebel (2019) (hudební videoklip) 

Lindemann je absolutní démon a jeho videoklipy rozhodně nejsou jen nudnými obrázky k písničkám. Najít necenzurovanou verzi klipu Knebel dalo trochu práce, ale je to prostě pecka!

plakát

Halloween končí (2022) 

Je tu konec října, čas vydlabaných dýní, strašidelných kostýmů a vykuchaných teenagerů. A také čas, kdy zoufalé filmové tvůrce znova napadne oživit Michaela Myerse, protože lepší námět na horor prostě nevymyslí. Takže Halloween potřinácté ( a snad konečně naposledy ) je nudná sračka, ve které je Myers po většinu filmu zalezlý v kanále a až v závěru si to vyrazí zúčtovat s babkou Curtisovou. Naprosto nedůstojné zakončení celé ságy, ze které ovšem za něco stály pouze 4 filmy z 13.

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Mladá rodina se nastěhuje do nového domu, místo očekávaného štěstí ji čekají ale konflikty s bizarními sousedy a výhružné anonymy od tajemné osoby, co si říká hlídač. 7 dílů se snažíme přijít na to, kdo oním hlídačem je a jaký je jeho motiv, jenomže ani závěr seriálu nám nedal všechny odpovědi dostatečně jasně.

plakát

xXx (2002) 

Příjemný akční nářez, ve kterém sice Vin Diesel provádí psí kusy mimo fyzikální zákony, ale je to docela zábava. Potěší Samuel L. Jackson i mini role pro Rammsteiny, Dannyho Treja a spoustu českých herců, neboť se natáčelo hodně v Praze.

plakát

Barbar (2022) 

Docela originální horor, který se v první části velmi nadějně rozjede. Postupem času ale tvůrci začnou zbytečně tlačit na pilu ve snaze děsit diváka, postavy se proto začnou chovat nelogicky a přežijí i to, co přežít nejde. Takže ve výsledku jde film sice s vizuálně nádhernou příšerou , ale také s pičoidním dějem.

plakát

Šťastně až do smrti (2022) 

Když si ženatý chlápek v krizi středního věku nabrnkne o generaci mladší roštěnku, koleduje si o malér. Dotyčná si ho totiž časem začne nárokovat čím dál tím víc, zatímco podváděná manželka nemá pro jeho druhou mízu pražádné pochopení. Náš hrdina je tak časem oběma dámama uveden do bezvýchodné situace, kterou se rozhodne vyřešit vraždou. Dánové tahle dramata, která diváka naprosto pohltí, prostě umí.

plakát

Obžalovaný (1964) 

Je to k neuvěření, ale i 33 let po revoluci se občas objeví dobrý trezorový film, který je pro většinu veřejnosti neznámým. Soudní drama je o řediteli stavby elektrárny, který dle obžaloby nezákonně přiděloval odměny dělníkům, aby stihli stavbu dokončit v šibeničním termínu.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Komedie o samovolně rozjetém vlaku a o svérázných pasažérech v něm. Divák se může posmívat jednotlivým postavám pro jejich vlastnosti a chování, tím ale veškerý humor končí. A to, že Havelka do filmu zakomponoval i bábu pod kořenem, důchodce Baldu či politika řešícího krizi červenou mikinou moc k popukání také nebylo.

plakát

Hellraiser (2022) 

Škoda, že roli Pinheada musel odmítnout původní představitel a ještě větší škoda, že tvůrce napadlo udělat z Pinheada ženu. Jinak je to celkem povedené, většina postav je natolik nesympatických, že jim to setkání s pekelníky ze srdce přejete.

plakát

Bezva zuby na zásnuby (2022) (TV film) 

Komedie s dějem natolik předvídatelným, že divák většinu humorných situací tušil ještě dřív, než k nim došlo. Herci se ale ve svých rolích docela činili, takže z toho nakonec vzešla nenáročná oddychovka pro koncesionáře.