Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Tenhle serál zbožňuju. Nenechala jsem si ujít jediný díl. Dexter, s ledovým klidem likvidující zlé lidi, Debora a její peprný slovník (opravdu se s ničím nemazala). Tihle dva spolu tvořili opravdu skvělou netradiční sourozeneckou dvojku. Michael C. Hall zahrál svou roli úžasně, všechno jsem mu to věřila (ostatně i ostatní herci byli skvělí). Tvůrci dokázali vždy něčím překvapit. Ale jak už to bývá, pak přišla velká láska, a všechno se nějak zvrtlo. Byla jsem moc zvědavá na konec a myslím, že ho nevymysleli špatně, i když bych si možná přála lepší. Nicméně nějak už to skončit muselo. Jinak osm úžasných sérií.

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Tohle je moje srdcovka, takže hodnotím kladně. Tehdy ještě nebylo na filmové scéně přeupírováno, takže to byl hit. Prožívala jsem všechno s hlavníma hrdinama a vždy jsem se neskutečně těšila na každý další díl.

Dívka odjinud

Dívka odjinud (2010)

Nemůžu si pomoct, ale mně tenhle serál opravdu baví. Nejdřív jsem zvažovala, jestli se do něj pustit, ale když jsem viděla pilot, zaujalo mně to no a doteď si nenechám ujít žádný díl. Svět fae, je to zase něco jiného než všichni ti upíři kolem. Navíc se mi líbí herecké obsazení, každá postava má určitý charakter a jisté charisma. Je pravda, že některé díly jsou slabší, některé jsou lepší, ale tak už to u seriálů chodí.

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Řekla jsem si, že když se o tomhle seriálu tak hodně mluví, zkusím se taky kouknout na první díl a uvidím. No a pak už nešlo přestat. Nikdy nevíte, co se dozvíte nového, nebo kdo další se objeví na scéně. Tvůrci nepřestávají překvapovat. Někdy se to zdá až příliš zamotané a opravdu by mně zajímalo, jak se tohle všechno rozmotá a vyvine. Obsazení se mi líbí, jak hlavní hrdinky, tak i ostatní herci. Hlášky, které někdy přilétnou, mně opravdu baví a zasměju se. Je tam napětí, někdy humor, akce, i když je to teen seriál, podle mně se povedl.