Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Hudební

Recenze (187)

plakát

Haades: Home Office (2013) (hudební videoklip) 

Fetuju víc než fetovali voni vloni!

plakát

Hip Hop Žije - #27 (2015) (hudební videoklip) 

Separkov rap je tak tlstý, že má po bokoch strie; Otis má v rape černý pás jako v karate; Decko čaká tvoje ruky hore, vysvědčení už nezměníš, tak ber stan a lóóve; Majself ide bang bang, jebe gangbang a posílá mega big up; Supa Stát pred tým davom je tak DOOOPE. Narábám s tým hlasom ako s GUNom; Hip hop žijeee a EGO to vieee; Wlado518 mrdá všechny vaše žabo-myšo-kryso dětský beats; Všetci vedia, že tento rok rozjebe pravý MOMO „Rival“, 2 dny na slnku a bude z tebe Neymar, tak ber dres Barcelony a jdi na bar!; Danosť bude horet, že po něm zůstane jen popol; Elpe chce abys zdvihl ruce do vzduchu a zajebal že hip hop žije, protože 2 dny se tu jenom tancuje, opaluje a pije PS: Bude teplo, tak si nezapomeň vzít ventilátor.; Paulie Harant nabíhá do vřavy lidí jako primitiv, tak pomeee.; Hip hop žije jako IDEA a číslo 5!; Pravda, lež, láska, nenávist, DNA je rád, že je součástí této hry; Tono S chce vědět, jestli nežijete jen 2 dny do roka; Rebel ti vraví, že nemáme moře, ale máme pláž!; Vypálený pražský prevít Indy má na ruce pásku, před sebou dav a za sebou plot. #Andre1000LetStár; Jay Diesel a nejsilnější hudební styl našich zemí #StayDebil; Všaďe sú mantinely a Moe je Charlie Hebdo; Delik: Všetko čo mám - moje slovo, moje gule, moje rýmy, bro. Cítiš to ? Tu iskru, ten plameň ? #HudbaJeLáska; Dame říká, že je tu tolko rapu, že sa dogrcáš aj bez piva. PS: Pri jazere vyfajči ťa opitá piča.; Spirit versus celý svet až kým ho nedobyje.#DvaNulaPäťnásť; WIIIIICH ZAJEBAAAL

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) odpad!

Vencův slovník naučný by definoval tento film jako „kolosální píčovinu“. Jediné co vychytali je brutalita a protagonista, jinak to stojí za bobek a lolek. Všechno je špatně, ani náznak nějakých emocí, že bych se cítil vtažen do děje. Tohle prostě dojebali, kolotočáry. Dávám jednu hvězdu za jednu vyklouzlou, k pocumlání tvarovanou, bradavku.

plakát

Hlavní zprávy (1997) (pořad) odpad!

Vytváření strachu, vytváření zvrácených hodnot, záměrné manipulování věřejného mínění, objektivita = 0... PRESSTITUTKY.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nic moc, ale stále moje oblíbená Středozem. Že i IMAX ve mě zanechá takový né příliš skvělý dojem, jsem nečekal. S úcty k Tolkienovi tam hvězdu přidám, ale teda stydim se. 75%

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Hobit je pro mě příjemným filmem, tolik nepřekvapil ( Po vizuální stránce se dalo předpokládat, že to bude pecka ) a ani nezklamal. Srovnávání s LOTRem je složité, zde chybí ta nadvláda temnoty a je to dost natahované, ale i přes to, to má být spíše pohádkovou fantasy než typickou atmosférou LOTRa. A toho dosáhl HOBIT dle mého skvěle. >>Veliké mínus<< je pro mne moderní humor - Postavy se občas chovají a hovoří jak lidé z 21. století ( a to mi sakra nesedí do říše Středozemě ! ) - To bych si odpustil a zachoval tomu roušku fantasy z dávných dob, ale budiž. Pro toho kdo to neustále srovnává s LOTRem je to zklamání, což by bylo samozřejmě i u mě jako fanouška té skvělé trilogie, ale spíš na to nahlížím jako na počátek něčeho nového. Samostatného celku. A ještě se uvidí jak si s tim Peter Jackson poradí, ale dokážu teď říci, že neočekávám zklamání z celkové trilogie HOBITa. U mě jasných 80%. Takže tak.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Skupina Kabát v čele s Pepou Vojtkem ( Thorin Pavéza ) pokračují ve své výpravě. Dle vizuální stránky jsem si z 3D kina odnesl zážitek opravdu nádherný. Avšak, po shlédnutí a opětovném přemítnutí v hlavě jsem docela zklamán. Začátek opravdu nadějný, rychle vtáhne do atmosféry a s vysokým očekáváním putujete se skupinou jako jejich další člen. To ovšem bohužel zakrátko zmizí a zklamání příšlo s takovou intenzitou, jako kopanec mezi vajca naleštěnými dřeváky ( Scény, jež bych bez váhání prostříhal. a že se jich najde ). Po opětovném sestoupení varlat si uvědomíme, že scénář disponuje občasnými úlety... Honza McKellen - Balzám na již pohmouřený šourek. Gandalf, dle mého názoru a zkušenosti, udržuje slepé místa a nanicovaté dialogy. Napjetí - Místy přítomno. Pokračování děje - Ucházející. Celkově mi to připomíná jízdu na horské dráze, místy otravné jak venezuelská telenovela, místy kvalitní materiál hodný svého jména. NA ZÁVĚR - Naštěstí tento žánr je k srdci mému na pevno přirostlý, tudíž mohu konstatovat, že jsem ukojen. 71%. Takže tak.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Vydařená černá komedie o nevšedních situacích v těch nejnevhodnějších situacích s poměrně ucházejícím britským humorem. Film střídá občasné momenty, které se mi doslova nelíbily s momenty, které mne ,vícekrát než bych tušil, nadmíru rozesmály. Krátka jednohubka, která zaručeně pobaví a nesebere mnoho času. Solidních 75%. Takže tak.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Jediné na co se tu dá dívat je ta roštěnka, která ani kozy neukáže a číslo na ní taky nedaj. Takže pěkně na pizdu tahle trapárna.