Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Pod povrchem (2000) 

Dějová linie sice více či méně kopíruje thrillery z dob minulých, ale přesto senabízí napínavá podívaná a odhadnout jak to všechno dopadne není zas tak jednoduché. Ze začátku je tu plno klasických horrorových scén, které se jen tak neokoukají, tak si je pořádně užijte!

plakát

Pán velryb (2002) 

Pokud si snad někdo zakládá na novozélandských tradicích a legendách, tak pro něj musí být film úžasným zážitkem. Tím neříkám, že je film nudný nebo snad zdlouhavý, ale pro většinu průměrných diváků snad až moc poetický. Keisha si nominaci na Osacara určitě zasloužila a jsem zvědav, kdy nám ji zase nějaká velryba přišplouchne...

plakát

Nesnesitelná krutost (2003) 

...a ještě kousek hvezdičky navíc, protože Zeta je opravdu kus... Čekal sem trochu něco jiného, než se z filmu nakonec vyklubalo, ale určitě sem se "coenovsky" pobavil, i když sem chvílemi vůbec neměl ponětí, o čem film vlastně je.

plakát

Život Davida Galea (2003) 

Jako obvykle si Spacey zahrál ne příliš normální roli a znovu to stojí za to. Prostě to umí!!! Zápletka je propracovaná, ale myslím, že konec se dá předem odvodit. Každopádně doporučuji.

plakát

Femme Fatale (2002) 

Asi jsem nebyl v optimálním rozpoložení, když jsem se díval na tento kousek. Připadalo mi to až moc zbytečně zmatené a v půlce filmu se nějak vytratila počáteční svižnost. Tvůrci se nejspíš snažili udělat film až mc zajímavý a řekl bych, že to bylo na škodu. Není to klasika, ale určitě nevyčnívá nad ostatními filmy...

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Předem upozorňuji, že nejsem nějaký extra fanoušek této trilogie, ale přestzo sem rád shlédnul i rozšířenou verzi. Celkem jsem se bavil i přes odpornopu délku (více jak 3 hodiny). Musím smeknout před úžasnou kamerou a filmovými efekty, ale jinak mi příběh moc neříká. Pro zaryté "tolkienovce" to ale musí být nářez... No a oproti jedničce bych dal o 1/2* víc.

plakát

Děvčátko (2002) 

Myslim, že jsem viděl celkem dobré herecké výkony a to především v hlaví roli (Dorota Nvotová) a hustej Ondra Vetchý jako "taxikář bez taxíku". Taky celkové zpracování včetně hudby se mi moc líbilo. Akorát děj bysme zde hledali jen s těží, ale v tomto případě o něj zas tak moc nejde. Mimochodem víte odkud je vám povědomý Karlův otec?

plakát

Go (1999) 

PRO: Originálně zpracované příběhy několika mladých lidí, které se vzájemně proplétají a divák si může postupně skládat, jak vše do srebe zapadá. Vše se točí okolo drog a nčních klubů, takže cílovými konzumenty budou spíše později narození... PROTI: Určitě se s tím dalo dělat i něco víc... trochu více vtipu by rozhodně neuškodilo. A JEŠTĚ KVÍZ: Ve filmu hrají dvě slečny, které známe z dvou seriálů vysílaných u nás. Které to jsou (bez klikání odpovez :)) ???

plakát

Underworld (2003) 

Nedá se říci, že bych se do shlédnutí tohoto akčního hororu nějak řítil, spíš mě k tomu dohnala nuda a nečekal sem žádné zázraky... a bez zázraků se vše taky obešlo, i když nemůžu říct, že bych vyhodil 2 hodiny z okna... kdo by snad chtěl obdivovat půvaby hlavní hrdinky, tak ať se moc netěší. Zas tak úžasné záběry se v podsvětí pořídit nedají :)))