Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (50)

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Disneyovka vyloženě pro děti. Dospělák si tam nic moc nenajde. Dvě hvězdy za Metallicu, škoda, že tak skvělej song byl použit v tak slabé pohádce.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Jako divák, knihami o Zaklínači nepolíbený, jsem byl od prvního dílu ztracen, a to kvůli časovým hrátkám a neustále přibývajícím postavám. Bylo to jako se dívat na seriál o Herkulovi nebo Xeně, jak už tu někdo vtipně poznamenal. Prostě se to tváří hrozně epicky, ale důraz se měl asi klást na něco jiného. PS: Cavill mě jako Geralt bavil a nepřišel mi v roli tuctovej.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Změnilo mi to pohled na šampionát F1. Už nikdy nebudu tvrdit, že jsou ty závody nuda. Neskutečný. Kdy je další závodní víkend?

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

MŮŽE OBSAZOVAT SPOILERY. IMHO velká podobnost s Bondem, Jamesem Bondem, konkrétně s dílem Spectre. Spidey už nechce být Spideym, Bond nechce být Bondem, oba chtějí dovolenou, po všech těch kočkách se zamilují do průměrných vzhledů, ve srovnání s těmi minulými (vím, nejdůležitější je duše). Akce je taková, jakože nějaká prostě musí být. Občas absurdní premisa, konkrétně ve Spidermanovi se kašle na zjišťování stavu(důkazů) po řádění Elementálů, prostě se vyklubal z podzemí na Staromáku, jak, proč? Nezájem, prostě nám to řekl monitor. Stejně jako premisa v Bondovi, že při noční auto honičce ve velkoměstě budou víceméně prázdné ulice a silnice :) Proč mě napadlo srovnání zrovna s Bondem? Nevím, ale možná proto, že doufám, aby nový Bond nebyl tak průměrný jako "velkofilm" o Spideym. PS: Velká scéna se simulací v Berlíně, kdy byl Spidey ztracen ve vlastní hlavě, byla luxusní, a připomněla můj oblíbený seriál Black Mirror.

plakát

Creed (2015) 

Tři hvězdy za výborného Sylvestra, to bylo na Oscara...

plakát

Po svatbě (2006) 

Film kde není Mads Mikkelsen nejvýraznější postavou (v dobrém slova smyslu). Co více dodat? Snad jen to že příběh chytí za srdíčko...

plakát

Život (2017) 

Děj inspirovaný Vetřelcem, hudba "očividně" inspirovaná Interstellarem. Nakonec je z toho pouze průměr, vzhledem k hereckému obsazení velká škoda. Film na jedno podívání...