Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Poslední dobou mě překvapí, když Netflix udělá seriál, který mě opravdu baví. Těším se na další sérii.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Moje oblíbená série CIA detektivek. Baví mě pořád stejně dobře. Režie, herci, námět, prostě super! Není to taková ta blbost co Hollywood občas vypustí ven. Když bych měl někomu doporučit nějakou akční detektivku, tak tuhle!

plakát

Air America (1990) 

Docela dost sem se nudil abych pravdu řekl. Celý film se nic moc nestalo, nic moc akce a ani nijak vtipné. Nebýt Roberta Downeyho Jr. nekoulnul bych se na to. :( nic víc k tomu asi není k dodání...

plakát

Avengers (2012) 

Marvelovky mám hodně rád. Zejména Iron Mana, toho žeru!! A jelikož je zde, tak i mojich 5*. A jsou tam kde mají být. Opravdu super film, který sjednotil všechny hrdiny do jednoho filmu. Ale kdyby tam nebyl Iron Man, asi by mě to moc nebavilo. Ano mělo občas co dohánět, trošku mi to připomínalo Transformers, v jednu chvíli, ale jinak super!

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Nechápu jak tohle může mit tolik procent.. Podle mne to byla nehorázná blbost.. Za mne 30% :(

plakát

Batman začíná (2005) 

Stydím se že jsem tento film zhlédl az teď! Tato suprová podívaná, kterou má na svědomí, jak se mi časem potvrzuje, suprový režisér, mě opravdu zaujala! Příběh je super- ano nikdy předtím jsem batmana neviděl- původně jsem si myslel ze měl nějaký schopnosti nadpřirozený, a proto mě skutečnost že si to sám vyrobil dost nadchla! Těším se až si pustím další díl! :-)

plakát

Bez kalhot (2012) 

Spíše pro holky. Hezcí kluci, vztahy, tanec, hudba, zábava. Asi mám vagínu či co, ale bavil sem se a libilo se mi to :-) ale tak nějak moc přiteplený záběry :-) 60% jinak asi nijak zvláštní. Palec nahoru za Metthewua

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Jakože oproti jedničce nuda. Jednička mě bavila, jelikož tam byly i ty příběhy kolem, vztahy a tak. Tady byl jen tanec, sex, drogy a roud-trip. Takže vztahy mi tam chyběly. Taky mi chyběl Dallas a jeho alright ladies. Naopak mi tam vadí ten špek DJ. Vyloženě zbytečná, nevyznamná postava.. Takže celkové zhoršení oproti prvnímu dílu. Proč se to jmenuje bez kalhot a ne Kouzelný Mike nebo aspoň Bez trička ty vole, ten překlad je děsnej..

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Na tento film se dá koukat že dvou úhlů a i ho tak ohodnotit. Pokud bych to hodnotil jako pokračování Bourna tak bych tomu musel dat tak 3 hvězdy. Protože hledat v tomhle souvislot s předešlými díly je složité jako hledat ideálního partnera. Jediné co to má společného je ten název a to že tam občas padne jeho jméno, ale to je málo! Ale pokud se na to podíváme z hlediska samostatného titulu, nemám moc co vytknout! Ano má své slabší chvilky, ale to má skoro každý film. Já osobně mám rád Jeremyho a proto jsem čekal kvalitní výkon který přišel se začátkem a odešel s koncem! Když to reknu jednoduše: nebylo to špatně ale že by mi to vyrazilo dech se říct nedá!

plakát

Bratři (2009) 

Rozhodně kvalitní promyšlený film, který by se neměl pustit v kde jaké chvíly. U tohoto snímků bych doporučil si promyslet, kdy se na něj podívám a co bude následovat za činnost. Tento film velice hraje na city a tlačí na ně velice kvalitně a nešetří... Donutí se zamyslet nad celým dějem. Mě dohnal až k jakési úzkosti a potřeba najít dobré nálady. Nějaké věci bych jim asi vytknul, ale neni jich mnoho. Takže 80% :-)