Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

12 opic (1995) 

Asi jsem ten film nepochopil nebo nevím... ale mě to nepředstavitelně nudilo. Nevím proč, ale je to tak. Ačkoli si myslím že herci hráli super apod. Ale pro mě osobně to prostě byla nuda :(

plakát

Hra (1997) 

Ačkoli pár věcí asi nebylo úplně reálných, musím přiznat napětí až do poslední chvíle. Kdo ale dnes očekává že film bude 100% reálný že? Tenhle film doporučuji! Stojí za to. A hlavně díky hlavnímu herci který byl doopravdy přesvědčivý!

plakát

Creed (2015) 

Tenhle film jen dokazuje pravdivost mého názoru, že Sylvester umí prostě hrát a to moc dobře. Je škoda že byl odměněn ,,jen,, zlatým glóbem a ne i oscarem. Holt co se dá dělat. Každopádně jsem z kina odcházel opravdu nadšen a spokojen! Takhle to má být!!

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Myslím že je zde vidět snaha natočit film tak, aby Leo měl konečně roli, za kterou musí oscara prostě získat! Tím, ale nechci říct, že ten film byl špatný. 1) Leo si určitě oscara zaslouží. Když ne za tenhle film tak za Vlka či Gatsbyho nebo Počátek 100% ano! 2) film má oscara za kameru a za režii dle mého názoru zaslouženě. Film jsem si užil a vnímal ho všemi smysly! Příběh bohužel asi trochu zaostával za provedením filmu - co se týče obrazového hlediska. Jinak bych řekl že film hodnotím kladně a předčil mé očekávání!

plakát

Marťan (2015) 

Interstellar 2.

plakát

Muž na laně (2015) 

V některých momentech filmu jsem si připadal jako lano. Napnutej, div neprasknu. A to mi trochu vadilo. Někdy to bylo napínavé až moc. Vadil mi i hraný přízvuk hlavního herce.. Mam tadsi "da real american accent" ale co nadělat :)

plakát

Město (2010) 

Konečně, po dlouhé době, jsem viděl klasický, neotřelý akčňák. Film, který se s ničím nesere, slova nevybírá. Ve snímku ve kterém jde o prachy a holku mezi klukama z "hood". Tohle jsem moc potřeboval!!! Děkuji :)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Osobně pro mě? Pecka. Když jsem byl malý, nosil jsem tričko a na něm bylo: " One day they will make a film about me." No a hele. Je to tak!

plakát

Závod s časem (2013) 

Na zkrácení cesty ve Student Agency, super. Jinak blbost. 50%

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Ani jsem nečekal že pan Stmívání umí dobře hrát a umí, umí to super! Takhle má romantickej film vypadat! :) doporučuji