Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Interstellar (2014) 

Moje prvni myslenka je asi takova, ze az cas ukaze jestli tenhle film je nekde na pomyslnem vrcholu kinematografie nebo se vryje do pameti jako slatanina. Kdyz lide poprve videli napr Hvezdne valky v nejakem tom roce 70 asi si rekli:" no toto" asi nevedeli co si maji myslet. Pokud si tento film budou lide jeste za 20 let poustet, tak ma Nolan vyhrano. Do te doby pro me zustava nazor stejny. Film je zbytecne dlouhy.. clovek at se snazi uz neudrzi pozornost a kdyz jen na okamzik filmu nevenune pozornost ztrati pomalu celou nit pribehu. Ano je pravda, ze nikdo nevi, jak takovy vesmir vypada a tim, ze natocil film prave na tohle tema mohl pustit uzdu fantazii, ale podle vsechno psal scenar trochu sjetej. Muj nejvetsi obdiv pada na hrb hlavnimu hrdinovi, diky kteremu povauzuju tento film za divatelny...

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Filmu s touto tematikou, zdravotnich potizi a necekanou velkou laskou, jiz bylo natoceno hned nekolik. Kazdy z nich vas dojme k slzam, pokud mate srdce na pravem miste.. Tento film je vsak v necem trochu odlisny. Ukazuje tezke obdobi nemoci v jasnejsim svetle a posledni dny zivota lici jako "nekonecno mezi sectenymi dny". Pribeh lasky a vsechno co s sebou nese onemocneni nekoho blizskeho vas donuti polozit si otazku, zda "problemy", ktere ve svych zivotech denodenne resime jsou opravdu tak dulezite..? Zda si uzivame kazdy den plnymi dousky jako by byl ten posledni...? Jiste se teno film zapise do dejin jako snimek, pri kterem se z promitacich salu bude linout smrkani dojatych divacek.. At si rika kdo chce, co chce nekdy se chce kazdy nechat dojmout a takovyto film shlidnout, aby si rekl, ze se vlastne nema tak spatne a nebo ze si zacne vazit svych vlastnich starosti... Moje doporuceni, film si devcata nenechte ujit, ale sve drahe polovicky nechte radeji doma..

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Super nápad Jeníček a Mařenka v dospělosti, samozřejmě zážitek z dětství je velmi poznamenal. Film vnímám jako vtipné zpracování pro dospělé, z původní klasické pohádky bratří Grimmů, proto je potřeba brát to s rezervou. Oceňuji námět a vtip. Diváka upoutá a pobaví, tak že účel splněn.

plakát

Kokain (2001) 

Dlouho jsem zvažovala, kdo si zaslouží moje první "hodnocení"- tento film zvítězil. I když někoho zprvu nemusí upoutat příběh drogové dealera z počátku 60. let, měl by ale vědět, že příběh je natočen podle pravdivé skutečnosti. Výkon Johnny Deppa možná není považován za nejlepší, ale i tak klobouk dolů za velmi dobré ztvárnění postavy George Junga. Tento film mě nikdy neomrzí. Doporučuji všem koho již nebaví klasické holywoodské filmy s happy endem.