Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Ve věznicích to pouštějí vězňům jako mučení, vězni se vzepřeli a sepsali petici, že jde o nelidské zacházení a ať se mučitelé vrátí k strhávání nehtů.

plakát

Black Panther (2018) 

Černí soudruzi z Afriky, co jejich nejvyspělejším počinem bylo vyvraždění a zotročení sousedního kmene, si natočili rasistickou a antizápadní pohádku o své kulturní nadřazenosti. Ve které princové, jejich pokrokové a vyspělé kultury, vykrádají banky v té padlé bílé civilizaci, která je pozitivní diskriminací utlačuje, když po nich chce, aby občas pracovali a nepáchali většinu kriminality. Jejich vládci se dostávají k moci podle toho, kdo v šermovačce zabije svého konkurenta. A chrabrá soudružka milicionářka neváhá zabít svého soudruha manžela pro blaho vlasti. Soudruzi dělníci a rolníci pokorně pracují s nástroji z doby kamenné vedle soudruhů vědců co vymysleli vše nejmodernější na světě, ale je to tajné, před světem skryté. Pohádka končí opravdovým vyvrcholením. Hrdinka pronáší svůj proslov o věrnosti vlasti a soudruh král zakládá centrum mezinárodní pomoci pracujícím v duchu komunistické internacionály. To je tedy ideologický matroš, jak od komunistů ze SSSR z 50 let. Bezkonkurenčně nejhorší produkt Marvelu za dlouhá léta.

plakát

Prezident Blaník (2018) odpad!

Kdyby nebyla sprostá slova, tak by film neměl skoro co říct. Až na málo, ale opravdu málo, vtipných momentů, jde o ubohé a trapné pokusy laciných a lacinějších skečů. Jako studentský film, s velkou dávkou optimismu, max. 3 hvězdy z 5, jako práce profesionála, jedním slovem odpad, trapas, hodně slabá ubohost, která se křečovitě snaží hrát si na svůj, jen o trochu povedenější, seriál. Tři minuty z jednoho dílu Velkého Třesku má v sobě více vtipu než tento brak. Standardní česká filmová produkce, pro kteoru jsou nejhorší holywoodské béčkové filmy nedosažitelnou metou kvality.

plakát

Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 

Nechápu to nízké hodnocení. Film si zaslouží mezi 60-70%, kdyby katastrofické záběry byly delší, tak i více. Dávám plný počet jako protiváhu kritikům. Jako hlavní plus vidím dobrý scénář, absenci nadlidí, supermanů, zázraků a velkých koz v mokrých tričkách (jako v trapném San Andreasu). Film nikde moc nepřehrává a nehraje si na senzaci. Je do dobře udělaná řemeslná práce, příjemná odpočinková zábava, která není blbá ani exaltovaná.

plakát

Che Guevara: poodkrytí pravdy (2017) (TV film) odpad!

Takový tendenční brakový dokument, jak milovaný hrdina bojuje proti zlím kapitalistům, byl vlastní komunistické propagandě.

plakát

Krym - cesta domů (2015) (TV film) odpad!

Nic víc než ulhaná ruská propaganda. Krym byl Ruský v historii 175 let, Čechy Rakouské 300 let, to není důvod, aby zde intervenovala Rakouská armáda a území zabrala. O morálním hledisku ani nemluvě - obyvatelé Krymu jsou Stalinem dostěhovaní apárátčíci, kteří dostali tuto lokaci jako odměnu. Původní obyvatelstvo Stalin vyvraždil. Ohánět se, tím, že je to jejich země je nemorální zrůdnost.