Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Nestárnoucí a stále vtipný seriál. Dá se na něj dívat i po 20 letech stále dokola.

plakát

Dech života (1987) 

Dalton je perfektní Bond a prostředí zasazené do komunistického Slovenska je taky super.

plakát

Soudní síň (2016) (pořad) odpad!

Hromada smyšlených kauz a otřesné herecké výkony.

plakát

Zoolander No. 2 (2016) 

Po dlouhe dobe konecne zase vynikajici film. Absurdni komedie plna skvělých vtipu. Pokračování ktere přináší plno nového na rozdíl od pitomeho kopírování ve stylu Star wars 7 : tohle presne jste viděli už 6x. Proste vynikající klenot svetove kinematografie. Kdo mate radi tu partu okolo Bena, Willa a Owena budete nadseni. Pokud se vám líbilo něco jako Andalusky pes tak si to nejspis neuzijete tolik.

plakát

Výchozí bod (2014) odpad!

Tohle byla jedna z největších sraček co jsem kdy viděl. Příběh je totální zpatlanina. Nesympatyckej hipster se někde mezi masturbaci u fotek sve mrtve zeny a presvedcovanim indicke socialni pracovnice aby mu pomohla najit 8 mi letou holcicku, protoze je v ni duch jiz zminene mrtve zeny, snazi delat neco cemu by se dalo rikat hrani leda pokud by jste v životě žádnej film neviděli. Prostě katastrofa, hrůza a děs. Není to ani komedie, ani romantika, jak si blahově myslela moje přitelkyně, které jsem musel v prubehu tehle lobotomie nekolikrat vymenit kbelik na zvratky, není to prostě nic. Může se to líbit jedině studentům fylosofie, kunsthistorikům a podobným zbytečným lidem.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

120 minut neuvěřitelně akčních, post-apokalyptických orgií. Po shlédnutí jsem měl v hlavě jedinou myšlenku a to, že chci VÍC !

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Super akční podívaná. Fanoušci Transformerů rozhodně zklamaní nebudou. Celé je to nabitý vtipem a epickýma scénama. Někdo možná může říct:" Co je to za blbost? A proč ten robot jede na robotickým dinosaurovi?" ale pak si uvědomíte, že JE TO SAKRA ROBOT CO JEDE NA OBROVSKÝM ROBOTICKÝM DINOSAUROVI !!! a vy jste v životě viděli o jednu epickou věc víc.