Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (398)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle je učiněná zábava, film, který rezignoval úplně na vše. Čistá červená knihovna, dle definice o tom, že taková četba předkládá jen pohádkový příběh milostného vztahu. Nač nějaké zápletky, vedlejší postavy nebo cokoli dalšího? Není třeba. Ona se k němu vrátila a to musí stačit :D Trochu jsem doufala, že cosi zajímavějšího vyplyne z přítomnosti Kim Basinger, je to přeci jenom královna z 9 a 1/2 týdne. Ale vono ne ;) ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů šedi pro mě byla rutinní romantická záležitost, jenže tohle vaří totálně z ničeho. Ztrácí to pointu a příběh je vlastně jen o udobření mezi Anastasiou a Christianem, což je ještě méně funkční než ve Foleyho režii. Přibývá tam mnohem víc vedlejších a zbytečných linií se stalkerkou, Kim Basinger, Christianově původu... Motá se to v sobě samotném a už to v mých očích nezachraňuje ani obrovský rozpočet a soundtrack, který se prvnímu filmu rovnat nemůže. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Tak mám nakoniec pocit, že "Fifty Shades Darker" opäť nebude najhorším filmom roku. Minimálne je tu stále Resident Evil: The Final Chapter. Ale keď si to odmyslím, tak je to presne to isté, čo sme mali v minulom filme. Ak postery naznačovali, že by to mohlo byť trošku akčnejšie a nemali by sme tu už žiadne tajomstvá a žiadne pravidlá, tak dokonca mám pocit, že tento film je ešte nudnejší ako predošlý. A drží a nad priepasťou skutočne len minimálne. Balansuje na hrane, aby neskončil v priepasti odpadu. Ale myslím si, že nakoniec ho tam nepošlem. Okey, dialógy sú príšerné, herecké výkony sú mizernejšie, než naposledy, sexuálnych scénok v tomto filme je ešte menej, než sme ich mali naposledy a chémia stále nefunguje. Je to tak nasilu a nezaujímavé a nudné a otravné. Tak by som mohol definovať celkovo "Fifty Shades Darker." Dokonca mám pocit, že miestami je film úplne o tom istom. Je tu scénka, kde Anastasia bude opäť hovoriť Christianovi, že v ňom uvidela niečo, čo on chce zmeniť ako na konci minulého filmu. Je tu scénka s helikoptérou, ktorá nejde nikam. Máme tu ďalšieho týpka, ktorý chce pretiahnuť Anastasiu a bude to potom samozrejme ľutovať a samozrejme tento film musí skončiť trošku viac happyendom a musíme si priniesť padoucha, ktorý sa stopercentne bude chcieť pomstiť v poslednom filme. Ak ste fanúšikom kníh, tak vás môj názor zaujímať nebude. Ale nemyslím si, že je to romantické, nemá to napätie (a to to niektorí kategorizujú ako thriller), nevyvolá to žiadne emócie. Je to len prázdny film o tom, že dvojica chce spolu chodiť a to je všetko. Hotovo. A ja tento film ocením rovnako, ako som ocenil jeho predchodcu spred dvoch rokov. Hodnotenie: D- ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra velmi prospěla o tom žádná , jediný důvod proč sem naštvaný je ten že budu muset rok čekat na poslední část, což je hrozný. Grey konečně vypadal jako kus chlapa a ne jako špatně vypracovaná kopie Kena, Co se týče Anastasie tak se proměnila v dobrou kost kdy konečně vypadala jako ženská co přitahuje chlapy a ne jako křestanka kterou zrovna pustily s kláštera. Soundtrack opět povedený to se musí nechat , co se týče samotného filmu scéna s helikopterou měla být dotažena do konce to sem postrádal ale scéna na vodě s lodi byla best až mi naskakovala husina , samozřejmě za vše může dokonale kino cinemas DOLBY ATMOS které chci dom :) Sem nadmíru až překvapivě spokojen film konečně nabral otáčky někam jinam a ne jenom na sex, který bez pochyby dobře natočen. Co se týče zdejších komentářu jen se pousmívám a rozhodně sem se nenechal odradit, a jako Bonus při cestě domů nám hrál song Beruška :) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První kniha průměr, film skvělý, druhá kniha úžasná, film průměr. A nebo je to otázka očekávání? Když jsem nic neočekávala, byla jsem překvapena. Když jsem si dovolila očekávat hodně, jsem zklamaná. Asi je to i tím, že jsem knihu dočetla v den, kdy jsem šla do kina, takže mě až trošku přehnaně štvalo, jak se film odklání od knihy. A to hlavně v případě Greye. Kde je ten majetnický chlap, ze kterýho jde strach a nutí Anu dojíst každičké jídlo? Podezírám rejžu, že si nepřečetl knihu, protože jinak by přece Christianovi nemohl upřít jeho nejvýraznější vlastnosti, o kterých se divák, který nečetl předlohu, vlastně ani nedozví. A taky přijde o velkou řadu vtipných dialogů a zajímavých postav, které si přímo říkají o to, aby se dostaly na plátno. Mám pocit, že jsem viděla sestříhanou verzi. Jednička prostě byla udělaná s mnohem větším citem a vyzdvihla přesně ty scény, které bylo potřeba. To se v tomhle případě bohužel nepovedlo, všechno je to šup šup, ať to stihneme. Snad jen kromě erotických scén a té na lodi, je všechno hrozně zrychlené, bez potřebného procítění. Vždyť na tom tenhle příběh stojí, ne? To, že se mi nelíbila volba herců u většiny postav je asi hodně subjektivní, takže se s tím dokážu smířit, ale proč jim proboha měnit charaktery? Elena v knize působí tajemně, tady je to prostě jen jedovatá babča s botoxem. Nic víc. Dornan a Dakota dobrý, ale prostě mě štve, že i když oba mají na to, aby sehrály postavy přesně takové, jaké jsou, nikdo to po nich nechtěl. Přesto mají můj obdiv, hlavně za ty lechtivější scény. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se Anastasia (Dakota Johnson) obléká na bál, je vidět, že má podvazkový pás zapnutý přes kalhotky. Správně by ale měla zapnout punčochy k podvazkovému pásu a kalhotky si natáhnout jako poslední přes něj, jelikož takto by si dotyčná nemohla celý večer odskočit. (Alatiel)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 114,6 milionu dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 381,5 mil. (NIRO)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama