Reklama

Reklama

Padesát odstínů temnoty

  • USA Fifty Shades Darker (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich" Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (397)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $114,434,010Tržby Celosvetovo $378,827,494Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,722,827Tržby za predaj DVD v USA $6,662,801║ Strašná tuposť aj na druhý krát, či pokus. Nehorázne banálne a prázdne, naivita ako hrom, bez dejové, bez iskry, či poriadného hereckého prejavu, tu nie je moc čo hrať. Fakt silná konkurencia pre Twilight. /20%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to stejné jako první díl. Jednoduše špatný film, od kterého očekáváte, že bude alespoň sexy, ale on není. Dakota je sexy v jedné jediné scéně, jinak je neskutečně trapná a divím se jí, že jí tohle bavilo hrát. Jamie je fajn, ale jeho postava jde do kelu, nemluvě o tom, že je nebolí huba z toho, co říkají za sračky. A něco drsnějšího? Ani omylem! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kniha 0 %, film 100 % zkonzumován. Trapné a unylé nastavování kaše. Začátek série měl velký styl, bez ohledu na kvality, jaké nabízí námět. Tady se ale už nenabízí nic. Divačky se stále nedočkají Jamieho ptáka, mimochodem s tím půldenním strništěm vypadá dost jinak a nedivil bych se, kdyby nějaké body ztratil. Asi si s tím vyhráli, protože na začátku má záběr od záběru delší vous. Což bych pochopil, kdyby se scéna neodhrávala během asi patnácti minut. Dakotě by měl někdo vysvětlit, jakou rtěnku lze a jakou nelze používat, a asi by mohla i vyměnit kadeřníka. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů šedi pro mě byla rutinní romantická záležitost, jenže tohle vaří totálně z ničeho. Ztrácí to pointu a příběh je vlastně jen o udobření mezi Anastasiou a Christianem, což je ještě méně funkční než ve Foleyho režii. Přibývá tam mnohem víc vedlejších a zbytečných linií se stalkerkou, Kim Basinger, Christianově původu... Motá se to v sobě samotném a už to v mých očích nezachraňuje ani obrovský rozpočet a soundtrack, který se prvnímu filmu rovnat nemůže. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Rozbehne sa to ako OK soft-péčko pre dámy - dejová nitka takmer neviditeľná, iba aby držala pohromade žhavé scény, servírované každých 15 minút. To sme, povedzme, na dvoch hviezdach, prípadne na troch, ak ste sa hodne dlho dobre neurobili. A potom prídu dejové zdramatizovania, kde sa film začne tváriť smrteľne vážne. A smršť výbuchov smiechu i ženského (!) osadenstva kina. Fakt oveľa horšie než by ste čakali, výrazne horšie než jednotka. Tak zlé, ako málo čo v kinách obecne. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Když se Ana (Dakota Johnson) chystá na charitativní večírek do domu Greyových, má na sobě černý krajkový korzet a černé krajkové kalhotky. Když se ale s Christianem (Jamie Dornan) chystá milovat v jeho pokoji během večírku, pod šaty nemá ani korzet ani podprsenku a má jiné kalhotky než předtím. (Calwen22)
  • Ve scéně, kdy se Anastasia (Dakota Johnson) obléká na bál, je vidět, že má podvazkový pás zapnutý přes kalhotky. Správně by ale měla zapnout punčochy k podvazkovému pásu a kalhotky si natáhnout jako poslední přes něj, jelikož takto by si dotyčná nemohla celý večer odskočit. (Alatiel)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

Kdy se vrátí Blade Runner a John Wick?

20.02.2016

Pokud máte rádi drsnější filmy, nejspíš vyhlížíte comeback Ricka Deckarda i Johna Wicka. První jmenovaný se vrátí pod dohledem Denise Villeneuvea (Zmizení, Sicario), a to 12. ledna 2018. Harrisona… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama