Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (292)

plakát

Vesper Chronicles (2022) 

Konec na mě zapůsobil tak, jakoby ani sám režisér nevěděl, jak si s ním poradit.. A proto hvězda dolů.. Vesper mi k mé nelibosti děsně připomínala mýho expřítele, a proto se odvolám i na tento důvod jakožto na mínusový bodík :)

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Ponziho schéma, aneb jak smeknout před malým, ale chytrým (ne)zlodějíčkem... já fandila jemu, i když byl teda vošklivej a sympatie mu přidávaly snad jen ty prachy.. Každopádně nemohu, prostě nemohu v sobě najít lítost k "obětem". Moc bych chtěla a snažila jsem se o to prakticky celej film, respektive dokument, ale nešlo to. Neříkám, že jsem spolkla vesmírnou inteligenci, a že bych nikdy.... Ale no tak... Ženský, tohle je přece absurdní....

plakát

Vánoční kronika: druhá část (2020) 

Tak tohle bylo absolutně příšerné! Herci, kteří jsou jinak výborní, a čekali bychom herectví na úrovni, tak tady hráli jakoby byli v divadle  a to dokonce POPRVÉ.. Nejhorší pro mě byla scénka, kdy malý elf udělal fotku dětí a Clausovejch, musela jsem si tu scénku stopnout a smála jsem se znechuceně několik minut.. Goldie Hawn totiž tomu nasadila korunu... Při klasickém "řekni sýr" se díky plastikám samozřejmě nemohla usmát, a tak to vypadalo jakoby řekla "klobása"👎 Postrádá jakoukoliv mimiku a její herecký výkon byl tak přeslazený, až mě začaly bolet zuby a protáčet se mi oči .Ne. Ne, absolutně ne! Ostudná pohádka díky velmi špatným hereckým výkonům. Odpad nedám jen díky Kurt Russel(ovi) která vlastně utáhl svou přirozeností celý film....

plakát

Oškliví Američané - Série 2 (2011) (série) 

Druhá série je o hodně slabší, což mě mrzí, protože jsem doufala, že pojede ani ne tak ve stejném tempu jako ta první, ale že se naopak se pořádně rozjede. Každopádně opak je pravdou a dvojka už mě bohužel tolik nebavila,

plakát

Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (2011) (TV film) 

Seriál jsem skoukla celý, je příjemný ale je mířený především pro menší diváky a neobsahuje vcelku nic, co by bavilo starší publikum. Film jsem ohodnotila schválně až po delším čase, abych mohla s jistotou říct, že si vlastně nepamatuju skoro nic, co by obsahoval. Tudíž za čtyři hvězdy dát nemůžu. Ale jako oddechovka je to fajn.

plakát

Encanto (2021) 

Až moc přechválené, každopádně už se nechci neustále opakovat, jak děsně mě to zpívání u disneyovek zabíjí, ale třikrát jsem se zasmála, tak dám za tři. Jen proto, že mají vynikající animaci, tak nedám 4 hvězdy, protože, to je přece samozřejmostí a úpřímně? - Viděla jsem lepší pohádky a přesto jim dala za tři, takže teď se rozhodně nenechám ovlivnit davem.

plakát

A Week in London (2020) 

Kate Orsini i Julia Faye mě ani neiritovaly, protože mi to jejich přehrávání fakt sedlo. Každopádně takový nic o ničem, prostě to co už všichni víme a nepotřebujeme na to koukat v tak trochu primitivním podání..

plakát

Riverdance: Animované dobrodružství (2021) 

hudbu a tanec miluju v jakékoliv podobě, ale v této pohádce přece jenom to toporné animované skotačení mě až tak moc nenadchlo. Příběh byl takový rychlý a spíše jsem při něm začala uvažovat až moc o smrti, což v pohádkách moc nemusím. (Až na Coco, ten má samozřejmě úplně jiný level) Každopádně pohádka byla příjemná a určitě jsem si jí užila(akorát jsem jí viděla na třikrát :)

plakát

While We Sleep (2021) 

.Ne, ne a ještě jednou ne. Nuda, čekala jsem ceeeeelou tu dlouze nudnou dlouhou dobu na to, jestli z toho vymáčknou víc, nebo něco nového....ne nic. Aneb jak krátkometrážní film roztáhnout do celovečeráku... Lidi stárneme, na tyhle filmy není čas! :D

plakát

Maturitní ročník (2022) 

Rebel Wilson jsem měla fakt děsně ráda a když začala hubnout tak jsem jí děsně fandila a když jsem zjistila jak děsně zhubla děsně jsem jí tleskala, než jsem viděla tenhle film a děsně mě zklamalo, že jsem jí tak nějak nedokázala už tak herecky přijmout jako dřív, bylo to takové děsné.