Reklama

Reklama

Phineas a Ferb v paralelním vesmíru

(TV film)
  • Česko Phineas a Ferb v paralelním světě (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Phineas a Ferb zjistí, že jejich milované zvířátko ptakopysk Perry je ve skutečnosti tajný agent, který každodenně bojuje s ďáblem. Kluci se k němu připojí aby společně podnikli dobrodružnou cestu po paralelním vesmíru, kde se budou muset nakonec utkat s ještě ďábelštější verzí Dr. Doofenshmirtze. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Fíkus 

všechny recenze uživatele

PURE JOY! Ano, příběh není nic převratného, to by asi ani nikdo nečekal, ale jinak to funguje na úplně všech levelech... To, co se normálně filmovým zpracováním seriálů nedaří (tedy vystoupit ze své klasické stopáže a šlapat celou dobu), se tady daří na 100%. Je to větší, nařachanější, vtipnější! Ano, aspoň pár dílů seriálu musíte znát, abyste si užili odkazy, ale když už seriál je vynikající... Navíc s vynikajícím hudebním cameem nakonec. Škoda, že takováhle není všechna produkce Disney Chanelu... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je delikatesná chuťovka pre verných fanúšikov v podobe celovečerného filmu. Všetci, čo poznajú animovaný seriál o dvoch bratoch, malých génioch, "Phineas a Ferb", sa budú pri tomto snímku výborne baviť. Perfektný scenár o paralelných svetoch ma dostal. Mám rád filmy s touto tématikou. Potešilo ma aj mnoho prekvapení, odhalení a nesklamal ma ani konec. Myslím, že u mňa tento titul splnil svoju úlohu: dobre ma pobavil a po jeho zhliadnutí ešte viac vzrástol môj záujem o pôvodný seriál. **** ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Ako som skritizovala seriál, tak pri tomto filme som ostala pripútaná. Omnoho lepšie, než seriál, naviac záver ma dosť prekvapil a dokonca som pustila aj slzu od prekvapenia. Dosť dojemný, ale aj akčný film, pri ktorom sa jednoducho nudiť nedá. Chyby som v ňom ani nenašla, vlastne ani nehľadala, pretože som čakala hroznú nudu a blbosť a miesto toho ma prekvapil. Perry je moja naj postava z tohto seriálu, takže keďže sa dej filmu týkal predovšetkým jeho, film som si, môžem povedať -narozdiel od seriálu, obľúbila. Nedám mu však plný počet, vzhľad postáv ma predsalen odpudzuje a hoci som teraz film pochválila, napriek všetkým kladom tento film až za nejaký extra zázrak nepokladám, takže aspoň 4*. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Víceméně hodně natáhnutý díl seriálu. Všechno v něm funguje dost podobně a vlastně ničím nepředčí. Jelikož jsem i zde nejistě mezi 3 a 4, zaokrouhlím pro změnu nahoru. Faktem je, že hlášky které se z toho občas sypou za to stojí. Navíc jako akční "epická" jízda to kupodivu funguje dost dobře a vzhledem ke stanovené stopáži se zbytečně nezastavuje. Jako dobrou a hlavně "rozumnou" pokoukanou rozhodně doporučuji (mířeno samozřejmě mladším, ale funguje na všechny). ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dílko Disney Channelu se dočkalo důstojné filmové podoby. Naprosto dokonalá lahůdka pro příznivce seriálu Phineas a Ferb. Ovšem v tom také tkví určitá "nevýhoda" tohoto snímku. Člověk neznalý původních epizod si tento skvost neužije ani na 50% procent. Fanoušci si ale nemohou na nic stěžovat. Možná jen na to, že 78 minut uteče jak voda. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama