Reklama

Reklama

VOD (1)

Roztleskávačky si vyberou slabší chvilku a jedna z nich skončí na dvacet let v kómatu. Když se pak probere, chce si splnit sen a stát se královnou plesu. V sedmatřiceti. (Netflix)

Videa (20)

Trailer

Recenze (116)

claudel 

všechny recenze uživatele

Další americká sračka z produkce Netflix, u níž ještě vše zhoršují kvóty, takže zahltíte film zbytečnými, otravnými a bezduchými postavami, pro něž nelze ani napsat relevantní monology či dialogy. Rebel Wilson zaslouží obdiv za to, co dokázala udělat se svojí váhou, ale smál jsem se s ní více u Podfukářek. Kdybych se na to nedíval s přítelkyní, jež snímek vybrala, tak jdu možná i do nejhoršího hodnocení. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

pravděpodobně myšleno částečně jako satira, ale tím že drtiva většina těch "funny momentu" je vyloženě pouhe zachycení reality jakou momentalně proživame, není to pak až tak vtipné jak by to eventuelně mohlo být. Za meho dětství by se tohle velice vzdaleně dalo přirovnat k american pie, bohužel místo na pubertální humor se tenhle snimek soustředí spíš na kulturní vystřelky dnešní doby, což je obrovská škoda protože Rebel Wilson v sobě talent přesně pro takové role určitě má. ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem HOVADINA. Nic kromě toho že se jen pobavím jsem neočekával. Bohužel to že jediný u čeho se zasměju je nesmyslnost až kolikrát přepálená trapnost snímku jsem nečekal. Rebel tu chce být tak moc vtipná až je úplně mimo charakter původního já. Na které měla navazovat, avšak to působilo jako 2 rozdílné postavy. Navíc je tu až zbytečně moc trapných sexuálních vtípků. Za mě jedna hvězda s odřenou zadnicí. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Na filmu je velice pozitivní tělesná proměna herečky Rebel Wilson, ovšem její herecký styl zůstává stále stejný. Hlavní hrdinkou filmu je nesnesitelná kráva, která má z mě nepochopitelného důvodu dva věrné přátele, kteří jí nakonec pomůžou vyrovnat se s faktem, že strávila 20 let v kómatu. Se zavřeným okem poměrně originální nápad s řadou odkazů na dnešní životní online styl. Bohužel, zbytek byl poměrně lehce odhadnutelný a na mě až moc drzý, přisprostlý a až místy vulgární. Pokud se takto chovají náctileté dívky v USA, tak jsem ráda, že tam nežiju :D ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další netflixovký snímek propagující LGBT… a novodobý Lebensborn prostřednictvím BLM. A pro doplnění své filmovny sáhl v oblasti teenagerovské komedie ze středoškolského prostředí po naprosto provařeném námětu. Středoškolská rivalita mezi dvěma dívkami z řad roztleskávaček a jejich snaha stát se královnou plesu. Ne, skutečně je to po divácké stránce něco, co tu bylo již nesčíslněkrát. Rebel Wilson ve své nové fantastické figuře sice opět předvedla svůj komediální talent a dá se říct, že tu skutečně řádí jak utržená ze řetězu, ale když je každá následující minuta předvídatelná, jaksi se z toho ten humor zoufale vytrácí. Ve svých dvaačtyřiceti letech hraje středoškolačku, která, vlivem dvacetiletého komatu vlivem úrazu, dodělává zameškanou školu, je po mentální stránce naprosto uvěřitelná. Tenhle film si celý ukradla pro sebe a do diváků takřka kulometnou salvou střílí nejrůznější hlášky, citáty a své ničím neomezující hrátky. Odkazy na devadesátá léta jsou jejím prostřednictvím, kupodivu i přes typické vulgárnosti, zábavná a snad i sympatická. O to víc zamrzí současný LGBT… a BLM kodex. Opravdu je nutné se například dozvědět, že ředitelka školy je ´teplá´? Novodobý Lebensborn už nemá cenu ani připomínat. Černoši prostě chodí s běloškami a hotovo. Jako obvykle takový kodex snižuje laťku dolu. Politická komunistická propaganda z minulého století se ve filmech a seriálech dodnes shazuje zrovna tak. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama