Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Fantasy
  • Horor
  • Drama

Recenze (24)

plakát

Kronika (2012) 

Musím říci, že mě ten film překvapil. Začal jako jeden z mnoha, ale postupně mě celkem vtáhnul do děje. V každém případě si tento film neklade vysoké nároky, nesoustředí se pouze na efekty, které jsou v tomto filmu samozřejmě nezbytné a vysvětlování co to bylo a co to způsobilo, ale vystihuje přerod ušlápnutého kluka, který dostane do rukou moc. Jak moc se pokřivený charakter zkřiví či narovná pod tíží získané moci. Film zvýhodňuje jeho formát dokumentu a stylu natoč si sám. Určitě je to zajímavý projekt za málo peněz hodně muziky.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Zkrátka je vidět, že je to podle hororové hry. Hlavní hrdinka chodí, běhá, prchá, občas trochu bojuje, plní questy a ve finále se setká s hlavním bossem nebo "bossyní". Bum a je tu konec. Hurá. Dohráli jsme další hru a hele ono to nekončí už máme mlhovou berličku na další pokračování. Prostě tento námět na film nestačí a měl zůstat perfektní hrou než se stát průměrným až podprůměrným filmem.

plakát

Machři 2 (2013) 

Těmto komediím nějak přestávám rozumět, takže je raději nebudu hlouběji hodnotit. Jedno pousmání na 100 minut se mi zdá málo.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Knihu jsem nečetl, takže můj zážitek z tohoto filmu je osvobozený od očekávání, zda se adaptace povedla či nikoliv. Film jsem viděl úplnou náhodou a musím říci, že se mi i líbil vzhledem ke spádovosti a rychlosti vyprávění. Je pravdou, že konec byl zdlouhavější a některé scény jsem zhlédl s otazníkem nad hlavou (ruce z portálu patřily padouchovi, ale kde držel ten pohár, to si ho odložil? Romantická zápletka mi nevadila, i když v tomto stylu je už stokrát ohraná. Film udržel mou pozornost a i když existuje spousta jiných kvalitnějších filmů, rozhodně bych tento řadil k těm zábavným a podařenějším.

plakát

Dům (2011) 

Nepochopitelný dabing, depresívní, ničím zajímavé.

plakát

Polski film (2012) 

Tak tomu jsem říkal mezinárodní úlet. V Americe mají Hulka, v Čechách máme Havláta. Opět důkaz že českému národu není nic svaté, což polské víře se opravdu zdá být urážlivé. Rozhodně tomu nechybí i sebekritika a schopnost udělat si tak trochu srandu ze sebe sama. Absurdní komedie na hraně reality a fiktivní šílenosti. Rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Bavil jsem se od začátku do konce. Možná by se nějaká ta moucha či připomínka našla (podrazácký žluťas byl vzat na milost), ale v objektivně nemám připomínek.

plakát

Stážisti (2013) 

Průměrná komedie, která neurazí, ale jednou stačí. Wilson a Vaughn pořád stejně.