Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Where's my money bitch ?! BB je jako droga na kterou jsem se stal závislej někdy ve třetí sérii. Nejlepší dramatickej seriál jakej jsem kdy měl možnost viděl. My baby blue tutututu

Banshee

Banshee (2013)

Brutalitu seriálu jsem si zamiloval hned v první sérii ale že ta úroveň půjde ještě vejš jsem fakt nečekal. Třetí série je zatím neskutečná jízda ! Pro mě nejvíc badass seriál současnosti.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Viděl jsem všechny díly asi třikrát a pořád mě nepřestávaly bavit, ale čtvrtá série už je znatelně horší. Když jsem na to koukal tak jsem dokázal dát třeba osm dílů za den. Přesně jak psal někdo přede mnou - žaludek na vodě, nervy v kyblíku a nevýslovná spokojenost. Všechno jsem tak prožíval, jako bych toho byl součástí a neskutečně jsem si to užíval. Wentworth Miller a Robert Knepper byli perfektní ! První série je bez debat nejlepší, druhá i třetí mě taky nehorázně bavila ale poslední se rapidně zhoršila, přesto to nejde přestat sledovat. Myslím že kdyby se čtvrtá řada nenatočila a všechno by se později tak nenatahovalo tak by měl seriál určitě vyšší hodnocení než 80%. Pro mě ale pořád plnej počet, srdcovka !