Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Pohádka se mi líbila, zasmála jsem se. Ale princezna se mi zdála mdlá, bez jiskry. Slečna Křenková byla daleko zajímavější. Jinak mi ta pohádka připoměla Doktora Strenge:-). Na české poměry se to docela povedlo:-)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Super pohádka, na kterou se dá dívat víckrát než jednou. A ten závěr s čarodějem nemá chybu :-)) Úžasní herci a netradiční námět. Prostě ideální pohádka pro pobavení celé rodiny.

plakát

365 dní (2020) 

Byla jsem dost překvapená, že se jedná o polský film. Je to opravdu dobře natočené, kamera, hudba, herci, scény..Italové jsou fešáci, sexy tělo jako bonus. Na jejím místě bych se do něj zamilovala taky, a to nejsem na namakaný týpky :-D Film 50 odstínů šedi se s tímhle nemůže srovnávat. A ačkoliv jsem nečekala happy end, konec mě mrzel.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Hodnotím za syna, od doby co to viděl v kině, už to doma viděl asi 20x..takže se to povedlo.

plakát

Předvánoční večer (2019) 

Mě se to moc líbilo, je to příjemný film na zimní večery, na herce se pěkně kouká a láska lítá ve vzduchu :-))) Ideální film pro romantické duše. Když se chce někdo dívat na historické filmy, nebude koukat na americkou slaďárnu, jejíž pointou je diváka/ženu omámit princem na bílém koni jako z pohádky.

plakát

Trosečníci (2002) odpad!

Měla jsem sto chutí to vypnout v půlce filmu..příšerný film!!

plakát

Ta druhá (2020) 

Po delší době, jsem se fakt nasmála u filmu. David Spade už sice zestárnul a k té mladé Missy mi to moc nešlo, ale jinak se to opravdu povedlo:-)

plakát

Půlnoční láska (2018) 

Parádní film, skvělý herecký výkon hlavních představitelů. Už jsem to shlédla 3x a pořád mě to dojímá.. Jsem romantická duše, a ač to nekončí úplně ideálně, zemřít šťastný je výhra.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Úžasný film, který vřele doporučuju! Obsazení, efekty, příběh.. Viděla jsem to dnes v kině, a opravdu jsem byla nadšená. Doufám, že bude pokračování! :-)

plakát

Jak porodit a nezbláznit se (2012) 

Je to sice blbina, ale já se u toho zasmála :-) hlavně ten malý Jackson, neměl chybu :-D Řekla bych, že pro nastávající maminky, je to dost dobrý film. Ukazuje se tam, že každá těhule to těhotenství prožívá jinak, a každý porod je jiný. Ve většině filmů všechny těhulě trpí nevolnostmi,prdí a cvrnkají do kalhotek..Nějaké procento určitě, ale ve filmech se to tak prezentuje. V tomhle 1 ze 3. Za mě to je lepší ***