Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

No tohle má dobrej styl,tohle je jen další důkaz že dělat remaky na starý superhrdiny se vyplatí:D.neni to jako že ňáká trapárna kdo je ten náš spidey:D no a velký zlepšení je i vidět vtom scénáři,nápad že spiderman je zatím teenager byl dobrej a taky je dobrá změna v tom herci 1.tamten herec byl slizkej blbec 2.v tom původním spidermanovi je naprosto strašnej dabing

plakát

Barbar Conan (1982) 

jako dítě jsem tento film miloval a i dodnes patří mezi moje nejoblíbenější filmy.na tomto filmu je hodně dobré to že celý film tam hraje krásná symfonie.je to prostě filmová špička druhu krerý se už moc netočí a to je asi ta největší škoda.herci,režiséři a další jsou v pohodě.no co dodat? zaručeně pět hvězdiček.

plakát

Critters (1986) 

Dobrá komedie o příšerkách z vesmíru. No pokud by ste to brali vážně tak je to tak na jednu nebo dvě hvězdy možná i odpad! Ale je to ,,sranda"tak dávám pět.;)

plakát

Critters 3 (1991) 

Jo docela fobrý ale něco tomu chybí nevím co ale 1.díl je o něco lepší než 3..to něco bude asi farma:)?nebo postavy.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

No docela dobrý no zápletka je docela dětinská no.ale největší mínus toho filmu je asi ta grafika moná bi to mohli udělat v grafice jakou mají např. simpsnovi nebo spongebob.

plakát

Demolition Man (1993) 

''Jsme policisti , na tohle násilí nejsme vycvičeni.,, xDDD

plakát

Dokonalý únik (2009) 

No byl jsem celkem překvapenej když celej film si divák myslel že ten brejlatej ňouma je na 100% oběť.každá další postava totiž vypadala jako ten vrah ale nakonec se ukázalo že ten od pohledu neschopnej ňouma je ve skutečnosti onen vrah , a v tu chvíli se z toho vyklube se z toho celkem dobrej film jenom to ještě chtělo něčem doladit , ale jinak OK

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Od tohoto filmu jsem čekal o dost více. Efekty dobrý ale příběh o hovně. Celý je to praktycky o baflání a kecání o jakémsi stroji času. "Hlavní" záporák kterej je představenej jako naprosto epickej a brutální-všemohoucí padouch se tam ve finále oběví na cca 15 minut +-, kdy ho hrdinové skopou asi za 5 minut a zbytek jsou zase jen keci. Takže ty 3 ⭐️ jsou opravdu jen za efekty a to ještě musim zavřít oko. Škoda, já si od toho sliboval mnohem, mnohem více.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Film byl opravdu dobrej, a možná byl i lepší než nějakej díl pána prstenů. Natočený to bylo dobře, efekty taky byli OK a dabing taky. A ti epický bitvy byli taky dobrý sice nebyly tak strašně dlouhý a "krvaví" jako v LOTRovi ale byli dobrý. no neni co dodat těch 5 hvězd si to zaslouží :)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

no velice dobrý akorát ten konec už nebyla taková podívaná jako ten supr začátek,ten konec jsem spíše odseděl a jen tak čuměl do tý televize.jednoduše řečeno ten konec nebyl tak akční jako např.bitka s těma mega pavoukama. ten Šmakulák nebyl tak dobrej jak jsem doufal,jak tu už někdo psal tak ten drak nebyl schopnej sundat ani jednoho trpajzlika ani na 100. pokus,ten tam pořád něco mlel a padal.no ale jinak to ušlo takže dobrej film.ale měl bych ještě jednu výhradu:ten konec nebyl jaksi dodělanej myslim že těch cca 15 min. v tom jezernim městě jak zabijou toho Šmakuláka navíc by neuškodilo,ale jinak dobrý.