Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (136)

plakát

Železní bratři (2023) 

Mám ráda filmy podle skutečnosti, tak jsem se rozhodla vydat i na tento. Mohl být klidně o něco kratší, ta první půlka se docela táhla, ale jinak se mi film líbil, i když nejsem fanynka wrestlingu. Upřímně jsem také byla zvědavá na Zaca Efrona, kterého jsem dlouho nikde ve filmu neviděla. Druhá polovina byl tedy masakr a vůbec jsem nestíhala pobírat všechny smutné události co následovaly. Tím, že se to opravdu stalo jsem byla emočně velmi smutná a jsem ráda, že si režisér vybral toto téma a rozšíil tento smutný příběh mezi lidi. Film se mi líbil, prostředí, výběr herců atd, takže doporučuji.

plakát

Napoleon (2023) 

Mam rada historicke filmy, tak jsem se do kina tesila. Kazdopadne za mne urcite zklamani, nebot jsem ocekavala, ze film bude zameren hlavne na genialniho vojevudce a budou tam hlavne bitvy a to jak je vedl, proc byl tak uspesny atd. Bohuzel za mne je jich tam malo a kratce, chvilemi hodne poznat pocitacova grafika. Film je podle mne zbytecne zameren na jeho soukromy zivot a diky tomu jsou tam delsi zdlouhave a nudne casti. Jinak skvely vykon Joaquina jako vzdy a celkove doporucuji.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Avatara mám ráda, tak mne potěšilo i jeho pokračování. Děj předvídatelný, ale dobře. Líbilo se mi to, že tentokrát tam přidali ty jiné, mořské avatary a jejich podmořský svět a to prostředí z vody bylo moc pěkné. Toto bych za mne asi vypíchla jako nejlepší z celého filmu. Avataři byli trochu jiní, uzpůsobení do moře.  Co mi ale vadilo je délka, za mne opravdu moc dlouhé přes 3 hodiny v kině jsem se již kroutila jak žížala.  Kvalita za mne pokulhávala, už mi to nepřišlo moc jako film, ale chvílemi už moc spíše jako animace pro děti. V tomto mi ten první díl přišel přišel nějak lepší.  Ale jinak za mne doporučuji.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji.

plakát

Teroristka (2019) 

Musím říct, že vidět pěkný český film se stává čím dál náročnějším. Film s dobrým hereckým obsazením mne neskutečně zklamal, měla jsem velký problém ho vůbec dokoukat a nechápu, proč se takové kraviny o ničem vůbec točí.....

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Super romantická komedie s dobrým obsazením. Ryan byl jako vždy k nakousnutí :) Film mi předtím nějak utekl, tak jsem ráda, že jsem si ho pustila nyní, neboť by byla škoda ho nevidět. Také duo Ryan a Ema jde dobře dohromady jako pár, divím se, že to nedali dohromady :)

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Díky vysoké návštěvnosti a dobrém obsazení jsem čekala po dlouhé době dobrou českou komedii, ale to se nestalo. Hodním jako průměr, moc mne to nechytlo, ale dodívala jsem se z úcty k režisérovi a jsem ráda, že do kina jsem nešla. Ale na nynější nudu, když jsme všichni doma to šlo :)

plakát

Angláni na útěku (2018) 

Totální kravina o ničem, absolutně nechápu proč takové filmy točí... nechápu, že takový herci jako Uma Thurman vezmou takovou debilní roli.... nikdy více :)

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Zase totálně zbytečný český film. Dobré herecké obsazení, ale námět a zbytek fakt o ničem. Někdy mne překvapuje, že herci na takové role kývnou.

plakát

The Morning Show - Série 1 (2019) (série) 

Super seriál, Jennifer i Reese podávají skvělé herecké výkony... baví mne to, je tam napětí, zajímavé prostředí natáčení ranní show v televizi. Viděla jsem upoutávky na Instagramu a seriál mne rozhodně nezklamal a doporučuji :)