Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 285)

plakát

Masaryk (2016) 

Kvalitě zahrané a natočené, také kamera i hudba. Nějak na mě bylo moc záběrů z léčebny a takové táhlejší.

plakát

Hra peněz (2016) 

Dobrá herecká práce, jinak pruměrný děj. Všimněte si krásné Caitriony.

plakát

Ochránce - Hidžáb (2021) (epizoda) 

Myslím že se nejedná o bravurní dílo, ale o to tu ani nejde, že? Dle mého jde o otevření tématu které opět pálí a je nepohodlné. Je pořebné touto formou ho vynést na světlo. Zásadní věc ise neřeší absulistickými a někdy jednoduchými řešeními.

plakát

Cizinka - Nikdy, má lásko (2020) (epizoda) 

šrámy na těle se zhojí ale šrámy na duši jen těžko a dlouze. Zajímavé metafory a hry s psychikou. Uvahy co je správné co ne. Alespoň se v té době konalo hned, a bylo danéco je zlé, existovala čest a bylo jasné co se stane když někdo poruší zákony. Krutá doba ale spravedlnost mnohdy přišla hned. Nepsné zákony které byly, i když byly a jsou stále porušovány. Ženy jako věci a otroci mužů, velmi silné téma. O to víc pro ty, kteří zažili.

plakát

Ochránce - Ahoj tati (2021) (epizoda) 

Tento díl podle popisku zní průměrně ale je o problematice, která se týká menšího počtu lidí, ale je dobré porozumět a pochopit, nikoliv ubližovat. Byl pro mě osobní hodně se mě dotlk, dobře zpracováno. Vaculík hraje takového tichého "podivína" ale k tomuhle seriálu patří.

plakát

Cizinka - Série 5 (2020) (série) 

tato serie mě baví, je pravdou že lidé zde dosti chybují a bez toho by nebyl děj. Příběhy jsou vystavěné poutavě a zajímavě. Nehodí sem ukázky němého filmu. To byl přešlap.

plakát

Cizinka - Nechť mě provází milosrdenství (2020) (epizoda) 

nečekala jsem že ke konci páté řady mohu očekývat tak zajímavé a skvěle budované díly. Milosrdenství mě bude následovat. Nulová plytkost v dnešním světě je tomuto dílu ku cti dosti se vyskytující v tomto seriálu/ životní otázky. Jak by se člověk zachoval kdyby...co je správné?

plakát

Bloodshot (2020) 

Překvapivě mě to sedlo. Herci který mám ráda. Myšlenka která mi sedí. Efekty se povedli. Něco bylo přitažený za vlasy ale viděla jsem horší. Tohle je taková superhrdinská ale ze žádného ze světů DC a Mar. ty se  teď zas tak nevyznamenaly. Takovej "terminátor" ale né Arnold ale V/W/in. I když to není ačko ale té práce na efektech to musím uznat. Je pravda že to odsejpá.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Pardone ale to je blbina. Postavy a jejich chrakter. Většinou nemají dobré vlastnosti. Spíš mě štvou. Chovají se hloupě sobecky a tajnůstkářsky, bez toho by nebyla zápletka. BTW. ta není nějak zvlášť originální. Zase něco co jsme tolikrát viděli. Spoustu nesmyslností. Jediný zajímavý jiný svět. HOlka co má být velice inteligentní a chová se jako ani kdyby nevychodila základku. Co ty dialogy? V Quantum světě jsou Baráky které žijí a umí bojovat? a v souboji je málo nevyužívají? Film který nacpali starými herci a samozřejmě taky těmi opálenými.  *Jen pro lidi který milují podobný žándr a lecos odpustí. Je mi z toho jaksi zle, jestli toto ukazuje budoucnost filmu nebo tohoto žánru tak potěš. Jak někdo z těch co dotoho dává velké peníze, toto pustí ven?

plakát

Ochránce (2021) (seriál) 

Dobře že seriál vytahuje na světlo témata, které jsou nepříjemná že se je nechce také  těm kteří to mohou posunout řešit. Dobře že tu jsou pořád ti kteří se nebojí řešit a bojovat za dobrou věc. Seriál je vážný a dobře brnká na truny.