Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (38)

plakát

Bazén (2001) 

Tenhle film mě prostě bavil, vyvražďovačka dobrá, ale konec trapný.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Hodně očekávaný film, všichni se těšily na erotiku, kolik jí tam asi bude, jak to herci zvládnou a podobně. Plno komentářů že jí tam bylo málo atd. Jestli jí chcete víc běžte se koukat na porno! Mě se tenhle film líbil, herci skvěle ztvárnili své role, hlavně Jamie Dornan. Skvělý výkon! Nevyčítám, že bylo málo erotických scén, líbilo se mi jak to bylo zpracované, né moc, ale né málo. A konec? Bože chci už dvojku, doufám že potěší stejně jako jednička!

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Knížka mě moc nebavila, ani slzu jsem při ní neuronila to však nemůžu říct o filmu. Těšila jsem se jak herci ztvární své role a zvládli to na jedničku. Slz bylo plno a film super.

plakát

Můj otec je šílenec (2012) 

Film kterej mě neskutečně bavil, nevíte co čekat, jak to dopadne a tak. Moc dobrý a Adam Sandler je prostě jednička, takže parádní film se super hercem v hlavní roli.

plakát

Metro (2004) 

Jedem z prvních hororů které jsem viděla. Bavil a moc, už sjem ho viděla víckrát jak třikrát, ze začátkus trach,napínavý a tak, ke konci už celkem nuda, protože jen samá krev a už žádná akce, ale super,líbilo a moc!

plakát

23 (2007) 

Upřímně, jediný co mě na tom bavilo bylo to, jak počítal a všechno vyšlo 23, jinak mě film moc nebavil, jenže ve mě hodně zanechal, protože po filmu jsem počítala všechno a všude jestli je toho 23. Takový psycho docela, cením filmy který ve mě něco zanechaj, takže tři hvězdy si zaslouží.

plakát

Pád do tmy 2 (2009) 

Celkem mě tam srali ty chlapi, ale jinak to bylo skvělý, pokračování nepřekvapilo, ale bavilo. A konec? Naštval! Bylo mia le docela jasný, že se něco ještě stane, přece by nemohla přežít jedna ženská, nn.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Nemůžu si pomoct, ale tenhle horor mě neskutečně bavil, děj byl super, výkony hereček super, všechny byly sympatické a hrůza v jeskyni, která se tam děje je skvěle zahraná. Moc pěkný!

plakát

Krvavý sníh (2008) 

Už když byly kluci v domě toho podivného chlápka a jejich kamarád zmizel mi bylo jasný, že v tom má prsty ten chlap. Od začátku bylo vidět že je divný a nebude to s ním jen tak. Bavilo mě to, byla tam super atmosféra a když jim udělal večeři, no jasný, samozřejmě že to nebylo zvířecí ale byl to jejich kámoš. Už jsem se těšila až to ten chlápek rozjede ve velkém a všechny je tma začne mučit. Opravdu pozitivně a hodně oceňuji herecký výkon Steva, úplně neskutečně dobře ztvárnil tuhle roli, konec byl napínavý, přežije snad vůbec někdo? Věčná škoda, že mladík narazil zrovna na dům, který patřil jednomu z kanibalů. Film se mi líbil, bavil mě, avšak originalita je nízká. Dvě hvězdy stačí.

plakát

Annabelle (2014) odpad!

Tak sem se těšila, jak skvělej to bude horor, kolikrát se leknu a jak konečně uvidím něco, co mě ohromí a ono úplný prd. Od začátku byla nuda, jedna lekačka supr, pak už ale nic. Trapárna za trapárnou. Jeidný co mě nachvíli dostalo a těšila jsem se na něco velkého bylo, když šla hlavní hrdinka dolů aby tam něco uklidila do těch klecí či co to bylo. Najednou se zhaslo a super atmosféra na pár lekaček a tak, výtah nejel, super. Jenže ani s tímhle si tvůrci nepohráli. NUDA. A konec byl jak v nějakym drama romanťáku když paní darovala duši. Hrůza. Prostě odpad