Reklama

Reklama

Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský pokus o béčkový horor,okořeněný céčkovým nádechem, co má ve výsledku vypadat jako kvalitní déčkový masakr. Nakonec vznikl hnus pro,které ještě nikdo nevymyslel samostatné písmeno. Než tohle,tak to se raději půjdu ven projít a budu do blba koukat na první strom,který potkám. Bude to totiž příjemnější zábava (i když u toho budu vypadat jako dement) - 0% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U většiny nových amatérských hororů se nelze ubránit nadávkám, nebo v lepším případě pobavení nad neschopností tvůrců. Scarce se v tomto drobet odlišuje, neboť jako zástupce exploitation subžánru toho hodně snese (co se týče špatného herectví, režie, scénáře), takže výsledná podoba filmu je pro určitý okruh diváků snesitelná. Tedy snad ve všech směrech je to hrozná sračka, ale pokud patříte mezi ty, kteří jsou schopni si dobrovolně poněkolikáte pustit třeba I Spit On Your Grave, nemělo by vás to urazit. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Sníh a horor je velmi dobré spojení a tak sem i čekal že se to zase může i povést ale nestalo se právě, kbelikář byl divný a celkový dojem filmu vůbec nezaujal. Nechci ani říkat jak zlý herci byli něco hrozného je škoda že takových to filmu je fůra a vy se musíte těmihle nepovedenými výplody prokousat aby jste narazily na fakt lepší kousek který vás i několikrát víc překvapí jak tenhle ne krvavý snímek. ()

feszani.cz 

všechny recenze uživatele

PECKA. Neuvěřitelně syrově, naturalisticky a bravurně zpracovaná krvavá mašinerie. Kdokoliv odsoudil tenhle film, je absolutní lůzr, nula a chudák. Je jen málo filmů s takhle originálním rukopisem. Pokud to nevidíte, upusťste od sledování filmů tohohle typu a věnujte se něčemu, co by líp odpovídalo vašemu "vytříbenému vkusu". Co třeba zkusit noční můru z elm street? Recenzenti géniové... ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol perfektný film, vidno v tom totiž amatérčinu, ale čo sa týka napätia a násilnosti tak je to podľ mňa drsnejší snímok. Tá prvá polovica sa dosť ťahala a bola nudnejšia, ale v tej druhej sa to teda dosť rozbehlo. Filmy s kanibalmi nejak veľmi nepozerám, tak neviem až tak posúdiť kvalitu, ale každopádne dobrý snímok, k tým piatim hviezdam dopomohla aj fajná hudba...u mňa 90% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama