Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Interstellar (2014) 

Matthew, Christopher a Hans jsou uplně jinde a jde to znatelně vidět. Čekal jsem dobrý film, dostal jsem úžasný film. A hlavně ten Matthew je prostě jinde.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Nebýt Lokiho a zajímavé after-credit scény tak by to za nic nestálo. Pro mě zatím nejslabší film z universa Avengers, zlatý Kenneth Branagh..

plakát

Thor (2011) 

Kdyby se odehrával celý film na Asgardu či Jotunheimu a ostatních světech bylo by to na 5 hvězd. Úvod byl skvělý, jakmile se ale děj přenesl na zemi, začalo vše točit okolo získaní Thorových schopností zpět a o jeho zmoudření a film začal postrádat akci (nepočítám-li Thorovu bitku ve stanu, dočkali jsme se další akce až na konci). V Dark World čekám konečně pořádnou akci (nepočítám Thorovu účast v Avengerech).

plakát

Melancholie (2011) 

Obraz, hudba, děj - výborné. Přesto mě neskutečně sr*la postava Kirsten Dunst.

plakát

Teď a tady (2012) 

Více než nadprůměrný snímek, Dakota Fanning ukazuje obrovský potenciál (Oscarový).

plakát

Lidé jako my (2012) 

Film jsem shlédl kvůli Chrise Pina a nezklamal.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Soví bitky v té největší kráse, Zack se do toho pořádně obul, jen to chce příště (bude-li nějaké) ubrat na pohádkovosti.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Takhle by měl vypadat romantický fantasy film. Konečně se hlavní mužská postava (Ethan) netváří při každé scéně jako kdyby ho něco bolelo, hlavní ženská postava nemá pouze jeden tupý výraz a sympaťák Jeremy Irons na to celé v klidu dohlíží. A jak jsem včera naštval při konci Adama (2009), dnes jsem byl naprosto spokojený.