Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (206)

plakát

Ledová archa (2013) 

Korejci se vším všudy, hepyjend na obzoru, nicméně... „Zavřete dveře!

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Takhle se maj' točit válečný filmy. „Kurva. Kurva!“ Peter Berg potěšil a po vymaštěný Bitevní lodi mi připravil dvě hodiny trvající zážitek se čtyřkou chlapů, co (na rozdíl ode mě) něco vydrží. „Kde přesně je Mike?“ „Kdybych věděl přesně, kde kurva je, tak bych ti to řekl, brácho! Je to jasný? A kurva. Podívám se. Zkurvysyni.“ „Oni mě opravdu trefili do zasraný hlavy?“ „Jo, kámo. “ „Jsou Mikey a Danny opravdu mrtví? “ „Já nevím. “ „My jsme mrtví? “ „Negativní.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Na začátku července jsem si přečetl knížku a říkal jsem si, jak tohle můžou dostat na plátno. No, tak jako v knížce to není, přesto se film povedl a já jsem maximálně spokojen. Mimochodem, suprový soundtrack. P.S.: viděno v Unrated Cut verzi, takže krev, useklá ruka, rozdupané hlavy - to všechno tam bylo. Celkem lituju lidi, co jsou okrádáni o fajn scény jen proto, že chodí do kina.

plakát

Jack a obři (2013) 

Parádní pohádka, zejména obři se povedli, dvouhlavý generál Fallon byl solidní záporák. Viděno naštěstí v originálním znění s titulky.

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

No do háje. Mazec, který se mi nedaří vydejchat. Druhou půlku filmu jsem si pro jistotu musel pustit ještě jednou, abych se přesvědčil, že to, co vidim, vážně vidim =) P.S. O tomhle filmu je opravdu lepší nic nevědět. Potom si ho můžete vychutnat naplno.

plakát

Úžasný oceán 3D (2013) 

Dokumenty ze života pod mořskou hladinou mě prostě nepřestanou bavit. Když se k nádherným záběrům přidá povedený soundtrack a komentář, který dokáže zaujmout, nemůžu než hodnotit vysoko. Za mne super. [páté hodnocení, první komentář]

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

[3000. hodnocení] Pro mne trochu zklamání. Přestože Al Pacino hrál skvěle a jako herce ho mám čím dál tím víc v oblibě, tak tenhle film už nemusím znovu vidět.

plakát

Inspektor Regan (2012) 

Makabrózní nářez se sympatickou policejní jednotkou, která se s ničím moc nemazlí. Zatím první aspirant na film letošního roku - podobně jako loni u Zátahu jsem chvílemi zapomínal dýchat, jak jsem byl vtažen do děje.

plakát

The Beauty Inside (2012) (seriál) 

Bezchybný nápad se skvělým zpracováním. K dokonalosti chybí jen příliš unáhlený závěr. Nebudu to pitvat, abych tu zbytečně nespoileroval, ale také jsem očekával u seriálu o vnitřní kráse jinou tečku. Přesto silné čtyři a mrzí mne, že jsem snížil celkové hodnocení. Ale on to někdo zase vytáhne ;)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Od LOTRa uteklo opravdu hodně vody a tak jsem byl nedočkavý, jaký asi ten Hobit bude. A on je skvělý! S tváří Martina Freemana, kterého můžu, se sympatickou tlupou trpaslíků, starým, ale stále silným a vtipným Gandalfem a v neposlední řadě správně hnusnými záporáky to prostě v součtu dává jasných pět. Už se těším na pokračování.