Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Samsara (2011) 

Dokonale!!!!!!!!!!!!!!

plakát

Zmizení (2013) 

Naprosto famózní krimi podívaná. Už hodně dlouho jsem nebyla z filmu tak nadšená! Všem doporučuji!!!

plakát

Na dotek (2004) 

Je to sice romantický film, ale značně reálný, nevídaný a jeho konec je překvapující. Skvělé herecké obsazení tomu dodává na šťávě.

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Už dlouho jsem se takhle upřímně nezasmála :-) Tento film je naplněn mnoho vtipnými hláškami a romantické pozadí tomu dodává na lákavém půvabu. Rozhodně doporučuji.

plakát

Cosmopolis (2012) 

Za svůj život jsem viděla hodně filmů, během nichž si říkáte: „ Má vůbec cenu to dokoukat?". V tomto případě musím bez ostychu říct, že větší kravinu jsem v životě neviděla. Můj pohled na Pattinsona se značně změnil. Pochopila bych jeho přijetí této role, kdyby patřil snímek Cosmopolis mezi jeho první, ale po filmech jako je „Voda pro slony" či „Nezapomeň na mě" je to velký propad. Jediné proč nedám filmu značku „ODPAD", ale jednu hvězdičku je Robertova charismatická osobnost.

plakát

Sedm (1995) 

Morgan Freeman a Brad Pitt zde potvrzují pravidlo: protiklady se přitahují. Mladičký kreativní zelenáč – Pitt a zkušený starší policista - Freeman se nádherně doplňují a tvoří tak dokonalou policejní dvojku. Propracovanost a nápaditost vražd je geniální – rozhodně nejednomu z nás nedá spát pocit, že po světě chodí spousta takto narušených a přesto inteligentních jedinců. Vždy dávám přednost filmovým perličkám, před ohranou stereotypní tématikou. Palec nahou a k tomu pět hvězdiček.

plakát

Truman Show (1998) 

Naprosto originální filmový námět, který po zhlédnutí každého nutí k myšlence, zda nežije ve stejném světě. Bála jsem se však, že Jim Carrey, jenž má v sobě dar od boha rozdávat lidem radost ve svých bláznivých komediálních snímcích, nebude tak přesvědčivý - respektive vhodný pro tuto roli, ale hodně jsem se zmýlila. Jeho herecký výkon mě naprosto odrovnal. Méně než 5 hvězd dát nemůžu.

plakát

Černá labuť (2010) 

Hlavní roli Černé labutě nemohl ztvárnit nikdo jiný než Natalie Portman. Jakožto brilantní herečka a bývalá baletka předvedla grandiózní výkon. Jak jinak popsat tento film než: emotivní, šokující, pochmurný, nezapomenutelný a vášnivý. Mila Kunis jakožto nádherná žena je zde jako třešnička na dortu. Rozhodně dávám 5 hvězd.