Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (94)

plakát

Mstitel bezpráví 2 (2014) 

Vyšperkován ledvinkou a láhví Tekyly se DT vypotácí ze své tělocvičny aby s DG sbalili nějaký roštěnky. DG trpí zvětšením prostaty proto okouzlí dvacítku. DT v tomto díle vyměnil pohlednou černošku za mnohem hezčí španělku. Hrajou moc hezky, sotva se vlečou zato film má spád. O vtipné hlášky není nouze. Mohu jen doporučit!

plakát

I Am Soldier (2014) 

Proč to dělají nevím. Proč v tom někdo vidí vůli, úspěch, hrdinství, dřinu, námahu a vůbec cestu k něčemu co je naplňující to prostě netuším. Já viděl film ve kterém na sebe nechá zelenej mozek řvát. Vono se jim vůbec líbí pomyšlení na brzkou smrt ať svojí, kamarádovu nebo nepřítelovu. Pak se ale divím když konečně umřou, že to tak divně prožívaj. Oni pláčou a říkají neodcházej. Proto tam šli aby umřeli a někoho při tom zabili. Maj přece slavit !!! Zlí lidé jsou tu Bosenští muslimové. Co já vím tak v 1992 jsme je chránili v rámci NATO a dokonce jsme podporovali Albánské muslimy aby dostali v Kosovu byty a domy po Bosenskejch zlejch katolících, který si je jen postavili takže jim vlastně nikdy nepatřily to dá rozum. Mělo by se to jmenovat I Am Hero. Jsem blbej, statečnej a jsem na nejlepší cestě umřít a bejt s ostatníma na nějakejch hodinách a to pak bude fakt hustý)))).

plakát

Tokarev (2014) 

NC je fakt nepoužitelnej pro cokoliv!!! hezkej příběh.

plakát

Sabotáž (2014) 

měli to ukázat! sex kde jim je dohromady 113 a jsou jen dva se jen tak nevidí. já to věděl hned kdo ty prachy ukradl ).

plakát

Památkáři (2014) 

Informace, že za války někdo zachraňoval to co z nás dělá lidi a že to byli Američané mě nepřekvapila. To že zlí Rusové vše chtěli Amíkům zkazit a tak i nás poškodit mi je jasné stačí kouknout do blesku a vím že nechtěj koupit 750 tis. tun jablek od poláků a ti to budou muset navést k nám a vím že jsou to syčáci. Ale jinak to nebylo o ničem. Možná o tom že do akcí který jsou na prd by měly být posíláni staří lidé, které již nepotřebujeme.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Konečně alespoň zmínka o krocení spartskej chlapců, i královna mrká na chlapíka jestli se přišel kouknout na pravé muže a myslí to čistě sexuálně. Víte, že kdo si ve Spartě vzal ženu neměl již místo v armádě, protože mu již jeho ex nevěřánkovali tak jako dosud. Ono i dnes když elitní komando jde nacvičovat do lesa a zmizej na měsíc tak co tam asi tak dělaj ???? Píchaj to je jasný. Konečně to někdo řekl !!!! Eva Green je nejlepší mrcha a ukáže prsa takže lepší než v Temných stínech. Znova na to koukat nebudu takže tři

plakát

Zátah 2 (2014) 

Je to gut, všichni jsou skorumpovaní určitě i to nemluvně který není vidět ). Našel jsem Asiata co umí hrát Ken iči Endó. Jinak ti ostatní jsou směšní a maličký )). Děti s bejsbolkou a kladívkama stejně jako jakuzácká ochranka se stejkovejma nožema mě úplně nepřesvědčili. Bitka ve vězení byla dobrá. Takhle nějak by se mohly řešit přeplněné věznice v ČR. Byla by to hezká reality šou o jídlo asi a vítěz by navíc postoupil do II. Já bych začal koukat zase na telku )

plakát

Godzilla (2014) 

Trochu to připomíná požár na ponorce ). Myslim, že by jsme si jako lidstvo se zbraněma co máme hravě s takovou potvůrkou poradily ale dobře necháme ji řádit a pěkně podusíme pár turistů jako černochy v New Orleansu. Naštěstí máme armádu která to všechno bude čekovat ale nestřílí nevim proč)))). Letadla letěj tak blízko aby mohla být zničena a dopadla přesně na hlavy na zemi operujících vojáků.

plakát

E zhan (2014) 

Perou se no, ale ty jejich obličeje a naprostá absence herectví ???? To prostě nejde přehlížet. Je to jak dětský dobrovolný divadelní sbor vedený hluchým, slepým a ochrnutým venkovským učitelem, který přečetl jen Kříž u potoka, Divou Báru a Babičku. Není to film o samurajích, nindžách a starých mistrech je to mafii o městu a elektrice. Proč tam všichni hrajou jak v Šógunovi nindžové. Krimi těžko, romantický - kde proboha a akční ??? jaká akce?? vždyť než někoho kopne tak to trvá. Pak to bohatýrství Fakt mě to rozčílilo )))

plakát

In the Blood (2014) 

Tv film, Danny Trejo je tam jen chvilku, holku každej chce a furt jí řikaj jak je krásná )). Sehnat roštěnku co se umí prát a vypadá jako barbie se jim asi nechtělo. Příběh dobrej. Takový důvěryhodný, myslim že se ti to může stát. Prostě se ti ta dovolená posere. Ledvinu ti vezmou i při operaci slepáku v Polsku a v Německu to prodaj. Takže nemusíme jezdit až do Karibiku