Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Hunger Games: Vražedná pomsta

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)

Z tohoto filmu jsem naprosto unešený, užíval jsem si a hltal každé slovo... Od začátku až dokonce jsem byl napjatý a herecké výkony, obzvlášt Jennifer Lawrence, byly úžasné a už se nemůžu dočkat na další díl... ach to čekání.... u mě 10/10 **bomba** (viděno ve 4DX)

Hunger Games

Hunger Games (2012)

Film byl povedený, skvělé herecké výkony, Jennifer Lawrence opravdu skvěle zahrála postavu Katniss i když jí bylo 20 a podle knihy Katniss mělo být 16.. ještě bych dodal že se mi na filmu nelíbil asi jenom jedna věc a to že zápletka která měla být provázena celou trilogii byla trochu předvídatelná na rozdíl od knihy..

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Tak tento film mě dostal, byl opravdu skvěle provedený, snad nejlepší herecké výkony které sem kdy viděl, Cooper a J. Lawrence byli spolu úžasní, skvělá hudba, vtipné asi nejlepší film který jsem za posledních 10 let viděl a nutno dodat že kamera byla v tomto filmu také úžasné hold taky Oscar 1 : Herečka HR - Jennifer Lawrence + 7 nominací: Nejlepší film, Režie, Herec HR - Bradley Cooper, Herec VR - Robert De Niro, Herečka VR - Jacki Weaver, Střih, Scénář - A

Warrior

Warrior (2011)

No co bych mohl říct.. tenhle film se mě dotknul asi nejvíc za poslední dobu! krása a opravdu se nedivím proč je tento film v TOP na žebříčku v závěru jsem byl plný emocí a držel palce. Ten konec nebyl vůbec do posledních 2 minut odhadnutelný protože těch verzí mohlo být tolik ale s výběrem konce jsem byl radostí bez sebe protože jsem doufal že přesně takto to skončí. 10/10 nejlepší sportovní film který jsem viděl a možná kdy uvidím hold ještě se nechám překvapit!