Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Kameňák - Sto milionů (2019) (epizoda) odpad!

Stačí 5minut... a člověk si řika jak muže někdo takovou ubohost natočit.

plakát

Smrt ve tmě (2016) odpad!

Kde je moje 1:30 hodina zivota :-(

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Tak spojit několik pohádek dohromady neni špatný nápad, ale to neznamená automatický úspěch. V tomto případě se však jednalo spíše o tři samostatné pohádky a to v provedení hlavní jídlo a žádný dezert. Navíc od kdy je v pohádce "O červené Karkulce" mravenečník se zuby (ten vlk vypadal jako mravenečník). Zpěv v pohádce taky není na škodu, ale ne když se autor snaží vešterý text zpívat, potom to zní dosti uboze. Písničká má být , jak jsem už psal, dezert a ne hlavní jídlo.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Nějak si neumím představit kolik času bylo stráveno za kamerou a kolik za počítačem. Musím říct, kromě prvních scén kde film působil spíš jako počítačové hra s dobrou grafikou, ale lehce opožděným obrazem. Tak zbytek filmu byl po této stránce skvělí. Děj filmu, mno co čekal od zfilmovaného komiksu superhrdinů. Spoustu gigantických problému světové úrovně… Pokud jde o mě tak film úkol splnil, možná spíš až trochu přehnal. Další věc je scénář jako takový. Film je plný vtipných scén a hlášek, které jsou celkem povedené, ale celkově je děj je jak jsem již napsal až trochu přehnaný (těch gigantických problému je až moc najednou). Jelikož v kině nestíhám číst titulky tak jsme byli na dabingu a musím říct, že to byla chyba. Iron man a Nicka Furyho (možná ještě někoho) dabuje někdo jiný. Takže doporučuji zajít na originál.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Snad nejlepší pohádka co kdy byla natočená a jestli ne nejlepší tak určitě jedna z 10. Vladimír Dlouhý jako Petr Máchal, Ondřej Vetchý jak Čert s hodností vraníka (vlastně vlka), Karel Heřmánek jako Lucifer a Petr Nárožný jako kaprál. Tomu se snad ani nedá nic vytknout. Samozřejmě i Hynek Bočan si zaslouží uznání za bezchybné režírování i scénář. Co dodat snad jen Máchale…spadlo ti to

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Tenhle film se snad ani nedá okomentovat. Vymyslet scénář o dvou blbečcích t už tu bylo, ale zahrát je a navíc je zahrát dobře to už chce víc než jen úsměv. U filmu „Blbí a blbější“ se to Jimu Carreymu a Jeffovi Danielsovi povedlo na výbornou. Dle mého názoru se to Chrisi Kattanovi a Willu Ferrellovi podle taktéž perfektně.

plakát

Ledově ostří (2007) 

Je to perfektní blbina, když se chce člověk zasmát a nevadí mu, že si film dělá legraci snad ze všeho.

plakát

Kruh (2002) 

Originál jsem zatím neviděl (možná někdy), ale můžu s klidným svědomím konstatovat, že tento film si opravdu může říkat horor. Když jsem ho viděl v cca 15 letech tak jsem se málem počůral strachy. Přibližně o 10 let později jsem opět našel odvahu a musím říci, že i když už jsme se nebal tak jako předtím, i tak to stálo zato.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Můžu s klidem říci, takhle nepovedený film od marvelu jsem ještě neviděl. Efekty dobré, akce slušná, ale k čemu to když děj je nezajímavý a nudný. Předchozí verze s Tobey Maguire byl rozhodně zajímavější a akce a efekty zde byli také povedené takže podle mě určitě lepší volba. PS: Jenom doufám, že nikoho nenapadne natáčet i 3 díl této nepovedené serie.

plakát

TAP: Maxova Hra (2012) (studentský film) 

Jako hráč MtG musím filmu udělit určité uznání. Jak je napsáno v obsahu, je to zatím jediný film o této karetní hře. Samozřejmě souhlasím s již několikráte zmíněnými "problémy" režie, střih i herecké výkony nebyli hvězdné, ale kdo kdy byl mistr v tom co dělal poprvé. Zároveň je podle mého názoru nutno poznamenat, kdo MtG nehrál asi nedocení film jak by si zasloužil. Mě osobně se film docela líbyl. Možná mě trochu ovlivnil scénář, protože jsem sám zažil obdobné prolémy které řeší hlavní hrdina.