Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

CO / KDYBY (2019) (seriál) 

A já si pořád říkala, že mi ta herečka (Renée Zellweger) někoho připomíná... no bohužel pilot byl natolik nevydařený, že svůj čas nebudu nadále věnovat dalším dílům - bohužel, trailer vypadal velice poutavě.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Popravdě prvotní upoutávka v kině mě nadchla, posléze hodnocení na csfd mě odradilo a až zpětně, kdy jsem se měla možnost na film podívat, jsem si řekla, že na hodnocení tady už nikdy nedám :-D. Film mě naprosto pohltil, jednak hudba, která udává templo, je složená ze samých pecek, ale celkově podání filmu je výborné. Líbí se mi akční scény, u kterých konečně vidím, kdo koho bodl a koho kopl, akční hrdina není Chuck Norris a ani jeho protivníci nevydrží všecko. Konečné rozuzlení zápletky je trochu matoucí, ale upřímně, který film poslední dobou není? Kdyby to šlo dám 4 a půl. Btw určitě se na film podívám znovu a to dělám jen u velmi málo filmů.

plakát

Čarodějův učeň (1977) 

Jedinečně ztvárněný příběh, který mě v dětství naháněl hrůzu a v dospělosti nesmí chybět každý rok jako vánoční/tříkrálová podívána.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

Po dlouhé době jsem se u filmu velice dobře bavila, připomělo mi to starší Almodovarovy kousky. Film je vtipný a svou lehkostí dokáže pobavit i na více shlédnutí. 4

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Za mne určitě 5. Hlavní téma seriálu mne velice zaujalo, s tím jak si dokázali autoři pohrát a neztratit se - klobouk dolů. Velice si cením zachování co největší podobnosti mezi mladšími a staršími protagonisty v jednotlivých časových rovinách. Stejně tak hudba byla dokonalá. Nedokončenost první série mne však naopak mírně rozladila, trochu to působí jakoby první série byla teprve jakousi předmluvou. O to větší očekávání a nároky budou mít podle mě diváci od druhé série. Takže doufejme, že si to autoři nepokazí. A prosím - méně deště :D

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Výborný film, který určitě zaujme nejen co se obrazů nočních měst týče, ale nekompromisní liní soundtracku. Zápletka s Evinou sestrou byla až příliš předvídatelná, kdyby ve filmu nebyla - nechyběla by mi tam. Naopak trochu rozvinout linii s Christophrem Marlowem by nebylo na škodu. Odkaz na Jacka Whitea byl milý :-) Rozhodně neviděno naposled.

plakát

Love (2015) 

Očekávání větší - laťka byla nastavená vysoko, což se dalo čekat, protože Zvráceným ji tak nastavil Gaspar sám...příběh sám osobě někdy až moc fádní a fšední. Zdlouhavé pasáže střída příjemný rytmus. Ve 3 D určitě zajímavý zážitek. Ale citace sama sebe, možná trochu zklamání. Určitě se však jedná o výjimečný snímek.

plakát

Sama nocí tmou (2014) 

Pro mě velice osvěžující film, díky němu stále věřím, že kvalitní autoři a díla stále vznikají a vznikat budou. Trocha Tarkovského, Jarmusche i Lynche a proč ne? Právě naopak, čím je film, než koláží a díky ní vznikne naprosto nový pohled. Sama nocí tmou není cool, Sama nocí tmou je naprosto sexy!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Představitel hlavního hrdiny zrovna nepatří k mým oblíbeným hercům, ale díky tomuto snímku si mě na ty dvě hodiny naprosto získal. Akční sci-fi využívající příběh s emzáky tak trochu jinak, než jsme zvyklí a osud lidstva v rukou jednoho dlouhodobě neponaučitelnýho chlápka. Bavilo.

plakát

Lucy (2014) 

Snímek se pohybuje dosti na hraně. Divák neví jestli to myslí autor vážně a nebo si z něj utahuje. Svým způsobem je to však geniální úlet, který je krásně svěží mezi ostatními snímky poslední doby.