Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (33)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

92 % představuje obyčejný nostalgický hype, ale v dnešní době přehnané CGI a trapných triků se jedná o velmi šťavnatou a napínavou akci s perfektními záběry a prvoplánovým příběhem (záměrně), který si sám dělá prdel ze svého předchůdce (úspěšně) z 80. let.

plakát

Umění špionáže (2021) (seriál) 

Seriál je hotová bomba, prokremelské filcky jenom kvičí, ani to nemohly vidět celý.

plakát

Captain Marvel (2019) 

Jestli umíte vypnout mozek přibližně na 0,01 %, pak se na to jednou kouknout dá. Jinak je to děsná pitchovina o postavě, která se dá vystihnout 3 slovy: mary sue, spratek. Víc k tomu nedodávat, zbytek filmu už se jen veze v tomto duchu. Jo a už jsem říkal, že to je odporná zapáchající sračka...?

plakát

Lucifer - Série 4 (2019) (série) 

Krásná ukázka toho, co se stane, když z hromady nápadů vyberete fakt jen a jen ty nejlepší, nenatahujete to a jedete britskej styl quality over quantity. Majstrštyk.

plakát

Lucifer - Série 5 (2020) (série) 

Bezesporu největší homokokotinec z celého seriálu. Autoři by potřebovali trošku anální penetrace drátěným kartáčem. U sledování druhé části páté série jsem už konečně pochopil nasraný fandy GoT... HUMUS, chce se mi zvracet... Poznámka: story jako celek byla dobrá, ale její rozložení a provedení je to, co to dokurvilo na kvadrát.

plakát

Ghoul (2015) 

52 % tomuto mistrovskému dílu zatímco Lights out má vysoké hodnocení. Jen důkaz toho, že horory jsou umění, kterému lidi nerozumí a raději preferují laciné sračky, které natočí i naprostej debil. Tento horor je vskutku excelentní špička žánru založeného Záhadou Blair Witch.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) odpad!

Doteď jsem byl schopen nacházet na nových filmech něco pozitivního a trochu obhájit některé věci, ale tohleto už se nedalo. Konec. Tvrdil jsem, že poslední díl celou trilogii buď zachrání anebo potopí. Tohle byl ponor jak do análu vyhublý bloncky v sérii BLACKED od pornhubu. Až na to, že nad tímhle se nikdo nezvládne vydročit. Jé Jé se definitivně posral. Od samého začátku jsem měl erekci chlupů na zádech a měl upřímný strach už z úvodního stár vórsovskýho textu. Bohužel se ukázalo, že je to ještě mnohem horší... 142 minut naprostého chaosu. Představte si, že jste si dali fakt megasilný model a jste zhulení jak papuč. Znáte ten pocit, jak jste zasekaní a myšlenky se vám rozutíkají sotva příjdou na mysl? Nějak takto bych popsal děj a scénář této naprosto otřesné sračky. Vždycky jsem si říkal, že SW nemá žádná ucelená pravidla ohlední fungování univeza, že snad ani nejde udělat nějaký totální logický nesmysl. Oooooo jak já se mýlil... Po dobrý hodině jsem už topil hlavu v ultimátním facepalmu a bylo to horší a horší...

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

První série byla 3,6. Druhá série je vybředlá sračka a nezbývá mi, než se smát těm ubohým politicky korektním nemrdaným kokotům, že si pro svoje prachsprosté blitky neumí už ani vymyslet vlastní universe natož vlastní příběh. Nah, vždycky musí nasucho análně penetrovat, co se už osvědčilo. TFUJ!

plakát

Dokonalost (2018) 

Není to horror, ale doprdele... Jako film je to excelentní fontána dokondale namichaných barev, které nevypadají jak kdyby je zplácal nějaký zmutovaný retardér, ale naopak geniální filmový Picasso, kterýmu to vše zapadá do nejmenšího detailu.