Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Pro mne je to kult. Tenhle film se stal mou závislostí a díky němu jsem podlehl Tarantinovi. V tomto filmu Tarantino ukázal, proč je králem. Můžu to vidět každej den a rád používám hlášky v Mcdonaldu :D ( La big mac, nebo majonéza stojí za to použít).

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

How about a magic trick? Celý tenhle film je jedno kouzlo a Heath jako Joker? Tohle už musel vidět každý.

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Můj první počin od Scorseseho a díky tomuhle filmu jsem zjistil, že můj život už nebude nikdy stejný. Infiltrace je skvělá a každou chvíli čekáte, kdy se ti dva potkají. Skvělé herecké obsazení a ani se nedalo čekat, že by tihle herci spolu hráli špatně, je to herecký koncert, kterému fandím od začátku do konce, takhle se to přesně má dělat.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Je sranda si pustit Terminátora po tolika letech a vidět, že Cameron opravdu udělal nadčasový film. Já bych řekl, že dokonce by předčil i některé filmy, které jsou produkovány poslední dobou. Takhle se dělá akční film, samozřejmě Arnold byl haluzák, že se do tohohle dostal, protože tohle je legendární a T-1000 je nezapomenutelný záporák.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Tenhle film mne naučil mluvit sprostě, hledat filmy s hláškami a zbožňovat Bruce. Pro mne klasika.

Matrix

Matrix (1999)

Když si vezmete tenhle film do svého přehrávače nebo čehokoli, kde se dá přehrát, je jasný, že budete nadšení. Snad tuhle klasiku nemusím sepisovat, Neo je bůh a kdyby se člověk učil dovednosti jako on, byl by svět hezčí.

Indiana Jones a Poslední křížová výprava

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)

Pro mne je tohle nejlepší díl. Tady chemie otce a syna je neskutečná, tolik legendárních momentů a hlášek a nacistů. Tohle chcete, tohle zůstane nepřekonaný v tomhle žánru.

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Nejlepší díl. Není to jen kvůli Chuckovi, ale klobouk dolů před ním, že si sám ze sebe umí udělat srandu, ale je to kvůli celkovému filmu. Naprosto skvělý scény ( letadlo, příchod Chucka), tady je toho spoustu legendárního a asi lepší poctu 90.tkám fakt nenajdete. Samozřejmě tu máme i Van Damma v záporný roli, kde se opravdu snaží. Akorát mne zamrzela poslední bojová scéna, kdy jsem se těšil, jak se postaví moji dva oblíbení herci z dětství a čekal jsem větší nářez, ale co, jsem rád i za tu trochu. Kdo má rád akční filmy, tohle je prostě povinnost. To auto je menší jak moje bota.

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Legenda Hannibal. Díky Hopkinsovi si tuhle postavu každý pamatuje. Jeden z nejlepších výkonu anti hrdiny ve filmu, nejde mu nefandit. Naprostá povinnost, film dokonale kombinuje žánry krimi a thriller dohromady, takhle se to dělá.

Karate tiger 4: Král kickboxerů

Karate tiger 4: Král kickboxerů (1990)

Velká nostalgie tenhle film. Vyrůstal jsem na něm a podle mne nejlepší role Blankse. Tady se oba herci předvedli a akční stopáže jsou skvělý, must see pro lidi, kteří mají rádi 90tky a špatný příběhy a bojovky. Nejlepší ze série!