Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 065)

plakát

Divizionz (2008) 

Můj poslední film ve Varech a rozhodně nejhorší. Od horšího hodnocení ho uchránilo jen to, že jsem to v polovině vzdal a jal se polehávat a jen občas zkontroloval, jestli je to pořád takového peklo, jako první polovina. Technicky příšerné, ale to bych ještě přežil. Horší je, že se tam dělo úplný ho*no a vlastně mě štvali úplně všechny postavy, co se na plátně jen mihly.

plakát

Mořská víla (2007) 

Bohužel jsem byl během projekce násilně přepaden únavou, takže mám několik oken. Co jsem ale viděl se mi dost líbilo, i když jsem čekal něco trochu jiného.

plakát

Ten kluk (2007) 

Vynikající drama o chlapci, který se snaží zapojit do normálního života. Skvěle napsané a zahrané postavy (Andrew Garfield v hlavní roli je neskutečný) vás udržují v permanentním napětí, co se stane a co se stalo. Velmi smutný film u něhož se mi ulevilo, když jsem zjistil, že je podle knihy a ne podle skutečné události, což klidně mohl být.

plakát

Berlin Lou Reeda (2007) 

V hodnocení se odráží spíš můj vztah k hudbě Lou Reeda (nikdy jsem od něho nic neslyšel, a tak jsem byl zvědavej), než nějaké filmové kvality. Vždyť je to jen trochu vylepšený záznam koncertu. Ne, že bych to musel poslouchat každý den, ale poslouchat se to dá.

plakát

Poslední eskorta (1973) 

Docela příjemná komedie. Není sice nijak extra vtipná, ale festivalová atmosféra, kdy se každý směje všemu, jí pomáhá udržet úsměv na tvářích diváků. (KV 08)

plakát

Ciao Bella (2007) 

Přesně jak píše defagoo, moc příjemná komedie a další skvělý zásek švédské kinematografie. Po filmové stránce navíc naprosto srovnatelné s hollywoodskými filmy podobného ražení. Jen je to mnohem opravdovější a chytřejší.

plakát

Noc a den (2008) 

Já věděl, že se budu nudit a potvrdilo se to. Ale nebylo to takové peklo, jako předchozí díla tohoto mistra.

plakát

Elitní jednotka (2007) 

Paráda. Po všech stránkách nabušené akční drama.

plakát

Sigur Rós - Heima (2007) 

Tady je to docela jednoduchý, pokud se vám líbí hudba Sigur Rós, bude se vám líbit i tento film. A mě se líbí a už se těším na pražský koncert.

plakát

Napsáno (2007) 

Mě se to docela líbilo. Asi tím, že jsem se vydržel soustředit celou dobu. Je to originální a technicky na výši. Kamera a střih mi přišly skvělý, mě se tenhle roztěkaný, přefiltrovaný a psychedelicky stříhaný styl líbí. A ten hororový konec byl moc pěkný a nápaditý.