Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Thriller

Recenze (31)

plakát

Princezna D. (2021) 

Kristen Stewart podala výborný výkon, ovšem..... co tohle bylo?! Hlavní hrdinka mi neskutečně lezla na nervy. Ale neskutečně! Byť jsem Dianu v reálu měla celkem ráda, tak tohle je fakt mazec. Už jen jak jsem viděla, jak stála před kuchařem, přikrčená pipinka, která si málem neumí říct ani o čaj, jak jsem slyšela ty její dialogy - tvl!!! A ty halušky tomu dodávaly fakt korunu :D V tomhle filmu byla Diana zralá na psychiatrickou kliniku, nikoliv na jakési panství. Pokud taková byla opravdu ve skutečnosti, tak je mi líto i těch synů, protože děti psychicky narušených rodičů to fakt nemají nikdy lehké. Tenhle film je fakt děs...

plakát

Ve službě (2019) 

Absolutní unreal. Nemám více co dodat.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Film o člověku, který se ztratí na pár dní v džungli. Co takových par dní udělá s lidskou duší i tělem je zde dobře vidět. Jelikoz jsem sama v dzungli byla, musím řict, že záběry na les se mi velmi líbily. Ve filmu mi nic nechybělo. Přišlo mi to celkem realistické.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Milá oddechovka. Vsechny herečky to zahrály hezky. Byly tam i humorné dialogy, které pobaví. Obecně mi tento film prisel jako lepsí průmer. Neurazi, nenadchne nějak moc. Ale dalo se na to koukat

plakát

Veronica Guerin (2003) 

Tak me se tento film i přes zdejsí pomerne nízké hodnoceni libil. Je dobre, ze byl natočen. Ze se poukazuje na to, co se stalo. Já ho doporucuji.

plakát

Psí přátelé (2018) (seriál) 

Krásný svět zvířat, lidí a jejich spolecného osudu.

plakát

Život (2017) 

Graficky to bylo zpracované hezky. Film...místy nelogický a člověk se kolikrát nad rozhodnutím posádky tříská do hlavy. Proto hodnotím průměrně.

plakát

Sebemilenec (2013) (TV film) 

Divím se, že má film tak špatné hodnocení. Me se celkem libil. Herecké výkony jsou skvělé. Otík je úplně odporný a zmena Libušky v trosku je brilantní. Me se to fakt libilo.

plakát

Cena svobody (2014) 

Jak napsal POMO, rodinné hodnoty v tomto filmu byly skutečně zachyceny naprosto skvostně. Film se mi celkem líbil, ale přesto tam bylo něco (nevím co, možná dabing), co mi úplně nesedlo. Ale příběh to byl silný, to ano. Výkon Reese byl pro mne celkem průměrný. Nemůžu říct, že by mne v tom filmu nějak zvlášť překvapila. Přijde mi, že jí prostě sedí role naivky a romatické duše. Nějak jsem jí to nevěřila. Stejně tak, jako mne nepřesvědčila v Sedmilhářkách. Ale pořád platí, že filmu dávám 4 hvězdičky. Byl to pěkný film.