Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (56)

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Seriál, který myšlenkou je nechutně a vážně depresivní. Občas jsou díly snad až zbytečně protáhnuté.. a však možná i díky tomu to působí opravdu realisticky → dostane se pod kůži raz dva.. kdo se chce soucítit s June/Offred bude mít na tuty noční můry!

plakát

Příběh služebnice - Zrnka (2018) (epizoda) 

Ze začátku jsem paní Waterfordovou litovala.. teď si nejsem jistá, jestli jí náhodou nenávidím :D Dále doufám, že to s tetou Lydií dopadne velmi špatně.. musí!!

plakát

Království nebeské (2005) 

Myšlenka ušlechtilá, film naprosto zbytečný.. Toto, což bych měla asi nazývat filmem, mi bylo doporučeno, ačkoliv se jedná o velkou ztrátu času.. a herecké výkony = "velký špatný"! PS: Jak to může mít vůbec podobné hodnocení jako třeba Troja??

plakát

Osudový dotek (2004) 

Tohle se mi opravdu líbilo, je sice pravdou, že by z toho šlo udělat trochu víc, ale i přesto je to něco bezpochyby ohromujícího. Při zamyšlení se nad pouhou myšlenkou, že by něco takového vůbec šlo, je naprosto šílené a věřím, že (i) já bych z toho 100% zcvokla. Úžasná nápad! Jeden hned začne přemýšlet nad tím, co by bylo, kdyby..

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Chápu, že se tento film některým jedincům nemusí úplně zamlouvat, ale pro mě je to jednoznačně jeden z mých nově objevených oblíbených filmů. Je to na mé vlně, úplně se vším všudy.. Zprvu jsem byla zaražená, kvůli bizarním výkonům, ale když jsem se zakoukala, a že zakoukala, přišlo mi to zcela dokonalé! Gwyneth a Johnny si parádně sedli a mě uchvátil celý film! To, co jsem na jednotlivých hercích neměla doposud ráda, tady využili jako svoje přednosti a to tak perfektně, že jenom žasnu! Za mě rozhodně grandiózní. :)

plakát

Pohádky naruby (2016) (TV film) 

Naprosto a bezpochyby úžasné originální vyprávění více pohádek v jedné! Až neuvěřitelné s jakou dávkou humoru, hořké pravdy a částí i morbidity se to odehrává, ale právě to tomu dodává božský nádech pefektnosti. Přeci jenom je to stále na principu pohádek a proto přeci musí zvítězit dobro nad zlem.. nebo to je jinak? :D

plakát

Smrtící déšť (2009) (TV film) 

Pokud hodně ale hodně nebudu brát v potaz zpracování a ohodnoutím základní a hlavní myšlenku celého filmu, tak dokážu dát 1 * celkově.. ale nesmím nad tím přemýšlet, celý film je divný.. zvláštní náhody.. anooo.. hodně moc zvláštních náhod.. konec příšerný.. když bych chtěla shrnout do jedné věty, tak by to bylo asi nějak takhle.. plánovaný unik plynu se šíří a zabíjí lidi kvůli velké koncentraci ( přičemž nevím jak mohla být koncemtrace ve vodě tak veliká - narážím na ph1) a jediná skupinka lidí se snaží podivným způsobem zachránit svět ( a vůbec tím nenarážím na zlaštní a velice rychlou neutralizaci) námět dobrý, zpracování strašlivé.. nejvíc mě dostalo to MAMY... pointa?? mohla bych to tady rozebírat.. každý nesmysl filmu, ale proč.. Tenhle film stačí vidět jednou za život.. Doporučuji být unaven a trochu připit, protože v normálním stavu to je holý nesmysl.. Věřte mi! :D :D

plakát

22 Jump Street (2014) 

Vtipný, skvělý, dokonalý... Lepší komedii jsem snad ještě neviděla. Co víc dodat, Je to prostě pecka! a to od začátku až do konce. Dlouho jsem se takhle nezasmála.

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Film je pěkný, ale mě nějak extra nenatchl... Spíš bych i řekla, že je tak úspěšný jen proto, že je podle skutečné události.. Tyto filmy nějak neodsuzuji, ale tenhle mi prostě moc nepadl no noty.. Celý film jsem čekala , že se něco stane a ono nic.. Tak 3 ½ hvězdiček.

plakát

Nerozhodný drak (1941) 

Krásný příběh a podnota přátelství je zde moc hezky vystižena.