Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Meryl Streepová byla tak perfektní, že mne jako Violet děsně štvala. Také jsem si říkal, co všechno za špínu ta rodina ještě na sebe vytáhne.

plakát

Černý blesk (2009) 

Vzhledem k tomu, že jsem takovou volhu měl, dávám 5!

plakát

Inga Lindström - Síla přátelství (2011) (epizoda) 

Tento film jsem viděl už podruhé a vůbec mne nenudil. Romantický příběh na ekofarmě v krásné přírodě. Hezký byl malý čuník, co rozverně pobíhal po farmě.

plakát

Urychlovač zkázy (2009) (TV film) 

Nakonec jsem se rozhodl pro 5 hvězdiček a to za to, že konečně se to podařilo.

plakát

Inga Lindström - Skok do štěstí (2005) (epizoda) 

Napínavý romantický film s krásnými koňmi a nádherným štěňátkem. Jen jsem nepochopil, čím ten film byl slátaný? Jestli romantikou, tak je to přece v pořádku. Každopádně doporučuji všem milovníkům koní a romantickým duším. Odpadníci pozor! Ten film není pro Vás, jelikož takové filmy nesnášíte. Pokud je film označený slovem romantický, je pro lidi,co mají romantiku rádi. Co takhle zkoušet jiný žánr?

plakát

Inga Lindström - Tajná seznamka (2013) (epizoda) 

Johanson, Petterson, Anderson, Larisson, Svensson, jak slyším švédská jména ve filmu, připomene mi to období, když jsme sledovali hokej a naši hráli proti švédsku. Inga Lindström je svým způsobem romantická náplast na Rosamunde Pilcherovou. Její filmy jsou akčnější a rozmanitější a netočí se jenom kolem Cromwellu. Jasper získá sympatie Pernilly až tehdy, když problie celou noc, protože snědl, co neměl. Do té doby, jen za ní běhá jako ocásek a snáší útrapy její nevole, protože se mu Pernilla líbí. Hezká příroda, hezcí lidé a hlavně romantika! Nejlepší film pro společné koukání se svým miláčkem pod peřinkou v pelíšku, kafíčkem, vínečkem a dobrou mňamkou.

plakát

Doktorka Plyšáková (2012) (seriál) 

Mám malou neteřinku Lucinku a budou ji čtyři roky. Lucinka je skvělá a milá holčička a doktorka plýšová se jí moc líbí. Každopádně komu není do osmi roků, prosím, nehrajte si na intelektuály a nehodnoťte tuto skvělou podívanou pro nejmenší. Pozor, je to pro děti!!! Já jen pro ty, co to přes IQ houpacího koně nejsou schopni rozeznat. Ještě dodatek pro ostatní, co jim to i přes mé varování nedocvaklo! Představte si, že by čtyřleté dítě hodnotilo filmy pro dospělé. To by bylo odpadu, co? Tak co, už Vám to došlo?

plakát

Cloud 9 (2014) (TV film) 

Pohádka o nablblých amerických barbínách, psovi mrtvola a jak se stane z kinderhajzla klaďák. Kayla kálí na vše, co se netýká krásy a povrchnosti. Pak se na ní vše sesype a všichni ji podrazí. Pak teprve přichází na to, že povrchnost je špatná a začne na sobě pracovat. Zábavné a sladké. Psovi dávám pět hvězdiček.

plakát

Kouřová clona (2010) (TV film) 

Když provozujete tuháč kemping a ještě nevíte co jste v noci s nebožtíkem prováděli, pak to máte hodně blbý. Asi tak dopadla anorektická kačeřice Britt Shelleyová a nejenom to. V práci nahnutý, nikdo ji nevěří a všichni po ni jdou. Ještě, že byla unesena bývalým hasičem, který ji pomůže z louže ven. Svižná kriminálka s překvapivým koncem.

plakát

Tajemství drožky (2012) (TV film) 

Film co má charizma, zápletku a právem je označen za mysteriózní.