Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Inga Lindström - Děti mé sestry (2015) (epizoda) 

Hanna měla obrovskou trpělivost a výdrž. Tina byla superkinderhajzlík a dávala to Hanně pěkně sežrat. Já mít takový dítě a podmínky, už by byli děti u babičky a statek prodanej. Asi jsou ty Haničky prostě holky do nepohody.

plakát

Inga Lindström - Osudová výměna (2015) (epizoda) 

Mně ten film až tak nudný nepřipadal. Byla to celkem zábava. Zajímalo mne, jak se Elisa popere s výzvou obnovy restaurace a jak zvládne zlenošený personál. V bance si vedla také dobře. No fandil jsem ji celý film.

plakát

Koruna k Vánocům (2015) (TV film) 

Hezká pohádka, jen Theodora mohla být ještě větší kinderhajzl.

plakát

Kouzlo Vánoc (2015) (TV film) 

Vždy to končí tak nějak trochu otevřeně. Přál bych si abych se dověděl víc, jako vzali se, kolik bylo dětí, kde pracovali, kde bydleli atd...Jinak super.

plakát

Královna pouště (2015) 

Krásné scenérie nezachrání táhlý a rozvláčný děj filmu. Kidmanka, i když je stále na blížící se padesátku velmi zachovalá, by měla hrát už ženy starší a ne mladé umíněné slečny. Trochu mne zklamal Henry, který byl velký slaboch a spoléhal na to, že si zachrání zadek sňatkem s bohatou nevěstou, což se mu nepodařilo, tak se zabil. Kdyby Gertrudu opravdu miloval, přestane s hazardem, dá do pořádku své finance a znovu se o Gertrudu uchází. Kvůli takovým mužům nestojí za to truchlit. Měla v podstatě štěstí, že ji nestáhl sebou dolů a neudělal neštˇastnou.

plakát

Labutí píseň (2015) (TV film) 

Film mne bavil od začátku až do konce i přesto že má milovaná žena řekla, že je to film pro malé děti, no tak asi pro to mne ten film tak bavil. Příběh o labutích a lásce je posazen do krásné přírody a jedná se o ryze romantický pohodový příběh ke kávě a výborné brandy.

plakát

Léto All Exclusive (2015) 

Nějak mne to nenadchlo, nedokoukal jsem, asi nemám americký smysl pro nehumor.

plakát

Lupiči (2015) 

Vcelku koukatelná krimi, kde se přičmoudlí frantíci tak trochu postřílejí. Je to taková agitka proti přistěhovalcům, protože v tomto snímku nikdo jiný ve Francii bordel nedělá. Jen trochu udivující, že se tam střílí na ulicích a policie se tam moc nevyskytuje. Snad je to ve skutečnosti ve Francii lepší. No nejlepší je to u nás na dvoře, tady se nic takového neděje, jen kočky po sobě občas jdou.

plakát

Mrtvý bod - Bílá místa (2015) (epizoda) 

Zajímavě se to rozjíždí, Jane Doe je zajímavá a atraktivní žena, akorát její schopnosti mohli odhalit později. Seriál bude asi celkem zajímavá jízda.

plakát

Mrtvý bod - Terminál (2015) (epizoda) 

Epidemie a katastrofy to je moje. Lidstvo si stále zahrává s ohněm a nikdy nevíme, kdy se nějaký šikovný dobrodinec rozhodne čistit populaci.