Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (409)

plakát

Muž na laně (2015) 

Naprosto úžásný zážitek. Speciálně ve 3D pro někoho jako já, který má hrůzu z výšek to je neskutečný masakr? Takhle hluboko zabořený v křesílku sem v kině snad nikdy neseděl. 3D je provedeno velmi decentně ale efektně, občas opravdu efektně. Jedinou vadou na kráse jsou přehrávající herci z vedlejších rolí. A mimochodem samozřejmě jakmile začnou lítat kuželky, míhat se jednokolky, atd. tak to má u mě malý bezvýznamný plus.

plakát

Amen (2011) odpad!

Him young zoo...

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Všude homo, samý homo...

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Neuvěřitelně stupidní chování charů, debilní dialogy, nesympatičtí herci, minority, homosexuálové a židi (nic proti tomu, ale už to začíná být poněkud trapné). Standardní shit. PS: Opravdu mě fascinuje, že už začíná být nějak tak normou - manžel zachraňuje životy a tráví hodně času v práci, proto se s ním manželka rozvede a hned si najde nabíječe...

plakát

Angel-A (2005) 

Nevím jestli jsem byl v nějakém melancholickém rozpoložení, ale musím říct že mě tato záležitost opravdu převálcovala.

plakát

Vetřelci (1986) 

Hodnocen režisérský sestřih !

plakát

Noční můra: Tajemství spánkové paralýzy (2015) 

Standardně by to byl úsměvný pseudo dokument, ale vzhledem k tomu že ty lidé sdělovali to co jsem sám mnohokrát prožil, je potěšující že se někdo dotkl tohoto tématu. Mimochodem vysvětlení úkazu jako pohybující se stíny po zhasnutí světla opravdu spánkovou paralýzou nelze. PS: Nechci tu dělat agitku, ale skutečnost je že se tohle u mě hodně, téměř uplně, eliminovalo po obrácení se na křesťanskou víru, konkrétně nenáviděná Římskokatolická církev.

plakát

Paddington (2014) odpad!

Tohle bylo za trest... PS: Dětem se to asi líbit může, i když...