Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (261)

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Vůbec jsem nevěděl na jaký film jdu. Protože nejsem slon, abych si vše pamatoval. Byl jsem mile překvapen, film měl spád, spoustu hlášek a sranda scén, takže mě bavil. Taková malá honba za pokladem. Délka ideální, některé scény trochu nadbytečné, ale i tak slušných 5*.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Jelikož nejsem úplný fanda Johna Wicka, tak komentář obsahuje spoilery. Pro mě nejlepší díl, mám své výhrady, jakože postřílel asi 500 lidí a přebít mohl asi tak 10krát. Přežil dva pády nesloučitelné se životem. Maníci zabijáci oblečení jak vandráci měli hadry asi taky z kevlaru. A slepej týpek, kterej po tom, co dopapá polívčičku sejme každého, kdo se mu dostane na dostřel nebo dosah hole. Ale zase oceňuji, že sejmuli ty, co si to zasloužili, Ego to je to oč tu běží. A pan Nikdo, to byl sympaťák a pejsek byl boží. Tentokrát hezké 4*.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Hru neznám, ale seriál, no ty vado. Prostě pecka, vyplatilo se čekat na celou sérii. Protože, jak jednou k tomu člověk sedne, chce další a další díl. Mělo to všechno, rozjezd trochu pomalejší, ale zase to zakončení, to nemělo chybu, trošku jsem si připadal, jak když hraju a snažím se splnit misi. 5* bez debat. Akorát teda nevím, jestli to pokračuje? Myslel jsem , že to bude na styl Walking dead nebo podobných seriálů a filmů a her, ale tohle je úplně jiný mazec. Vřele doporučuji fandům postapokalyptických žánrů, hodně to chytne.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Super efekty, parádní zpracování vodních tvorů. Děj byl taky pecka, bohužel je smutné jak člověk dokáže být bezohledný ke krásné přírodě a plenit jen za účelem zisku. No nemůžu se dočkat dalšího pokračování, doufám, že to nebude zase za 13 let. 😂 Opět i slza ukápla, ale spíš než postav, mi bylo líto krásných tvorů, co trpěli v bojích. Krásných 5*.

plakát

BANGER. (2022) 

Může obsahovat spojlery. Začal jsem koukat na tento paskvil v očekávání něčeho progresivního z dnešní tématikou a dostal jsem jen slabej piss od týpka, co se bojí, že nebudou znát jeho ksicht. Bylo tam pár světlých okamžiků, ale jinak nuda, pak nápad, jak se dostat z hoven a pak zase do hoven. Tohoto bylo natočeno mraky, ale srovnávat to raději nebudu, bych tím ty snímky urazil. Slabá 1*.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Pro mě to byl zase pěkný kouzelnický film, nebyl to sice jeden z těch nejlepších, ale ani nejhorší. Příšerky opět krásné, člověk nikdy neví, čím ho překvapí. Děj obstojný, těším se na další pokračování. Snad se dostanou na tíženou kvalitu a budu moci opět zaplesat nad parádním snímkem z kouzelnického světa. Tento díl hodnotím pěknými 4mi *.

plakát

Spolu (2022) 

Celkem slušný film, měl jsem menší očekávání. Některé věci ve filmu úplně navíc. Trochu bych to ostrouhal, aby zbylo to podstatné a byl by to hodně pěkný snímek. Našel jsem si tam pár věcí, co mě pobavily a dojaly. Takže nakonec s filmem jsem spokojen. 4*

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Neměl jsem od tohoto fylmu moc velká očekávání, ale nakonec jsem byl docela mile překvapen. Plno hlášek, celkem ten děj měl i hlavu a patu. Fotbalové scény raději nekomentovat. Pro pobavení určitě ano, taková oddechovka. S odřenýma ušima 4*.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Na doporučení jsem se pustil do tohoto seriálu. No musím říct, že hned první díl mě totálně nadchl a celou sérii jsem sfoukl za dva večery. Skvělý výkon mladé nadané herečky, která mě teda opravdu bavila. Na to jak celkem nemusím Addams, tak tohle byla jiná paráda. Zápletka byla dobrá a rozuzlení série dopadlo nad očekávání. Jasných 5*. Doufám, že bude brzy další pokračování.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Psaná verze deníčku je super zábavná, tahle rádoby hraná verze byla podprůměrná, nezábavná mnohdy až trapná. Bohužel filmová verze oproti předloze těžká slabota. Slabší 2*.