Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Princezna (2022) 

Nebyt debilnich dialogu a otresneho Coopera, byla by to super oddechovka.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Velike zklamani. Velika nuda. Vypnuto po 45 minutach. 2 hvezdy jsou za triky.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Predpokladam, ze v predchazejicich 861 komentarich jiz bylo receno vse. Ja si jen povzdechnu nad skutecnosti, ze vedle Adonise jako je Cavill dosadili takovou nemastnou, neslanou herecku postradajici jakekoliv predpoklady ztvarnit feme fatale schopnou pouhym pohledem zmrazit peklo, ci zaklinaci vystrelit tep do nebe. Jo, a bitva o Soden se podoba fanouskovskemu filmu, cimz ted urazim polske "Pół wieku poezji później".

plakát

Pół Wieku Poezji Później (2019) 

Zde je treba smeknout pred vsemi zucastnenymi. Ovedli odbrovsky kus prace a vysledek je vyborny. Jiste, nekolik slabych mist se zde najde, ale ty lze bez vycitek prominout. Humor, pribeh a v neposledni rade hudba vyzdvihuji tento fanouskovsky film mezi ty, ktere si zapamatuji. Zaklinace jsem cetl nekolikrat, naposledy asi pred 15 lety. Diky Netflixu jsem objevil 8 knihu sagy, z jejichz jiz nekolika prvnich stranek na me dychla nezamenitelna atmosfera Zaklinace a vlastne Sapkowskeho vubec. V serialu od Netflixu po ni samozrejme neni ani stopy, ale tady ano.

plakát

Super Wings (2015) (seriál) 

Kvality studia Pixar, nebo Disney zde samozrejme dosazeno neni, ovsem jako jeden z mala neobsahuje nasili, coz ja osobne povazuji za velike plus. Serial je urcen pro male deti a z teto perspektivy by mel byt taky posuzovan. Jak pise kolega Miller, v kazde epizode se dite neco dozvi a celkove si ze serialu odnese povedomi o rozmanitosti sveta a lidi v nem.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

V roce 1987 se maly Yeloumen beznadejne zamiloval do princezny. V roce 2021 se mala Yeloumenka identifikuje s Falkem, mensi Yelouminek se zavodnim snekem. I po ctyriceti letech dokaze pribeh zaujmout. Zda se, ze je opravdu nekonecny.

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Jediným, kdo zde hraje je představitelka princezny. Ostatní, zejména Rašilov, předvádějí výkony nemastné, neslané, nevěrohodné, nudné. Pěkný příběh je kažen tím, co nazývám fenoménem signálu: jakoby herci před svou replikou museli nejdříve dostat signál, že teď jsou na řadě oni, čímž celý děj ztrácí spád a přirozenost. Draci, kostýmy a exteriéry se povedly, takže za 3*