Reklama

Reklama

Dobrodružství Hedi a Koksáka

  • Francie En Passant Pécho : Les carottes sont cuites (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neschopní dealeři z Paříže chtějí využít rodinné vazby a rozjet obchod s drogami ve velkém. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

srolyma odpad!

všechny recenze uživatele

Arabští imigranti asi obdrželi nějaký grant z evropských fondů na podporu multikultury a vzdělanosti a tak dostali geniální nápad napodobit filmový skvost jménem Blbý a blbější. Vyšel jim z toho ale spíš Ještě větší blbec, než jsme doufali. I když to bych pana Sobotu hodně urazil, protože i tento klenot české kinematografie je ve srovnání s tímto výplodem chorého mozku vtipnou konverzační komedií plnou laskavého a inteligentního humoru. 30 minut těžkého sebezapření a dost, víc jsem už fakt nedal. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud jste v dobre nalade, muze byt pro vas tato komedie o obchodovani s drogami snesitelna. Ale nikomu bych ji nedoporucil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Panoptikum ksichtov zrazených autobusom v spojitosti so scenárom, ktorý sa s tým nemazná. Určené všetkým, ktorí sa bavia na vtipoch ako "ojíždim lednici". Nemusí to byť každému pochuti, ale svoji fanúšikov si nájde. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečnéj Masakr!! Francie na vrcholu předvádí asi nejšílenější, nejzábavnější, nejulítlější, nejuřvanější Komedii řízlou Gangsterkou a za sebe musím říct, že jsem se smál nahlas a téměř nepřetržitě. Ano děj není příliš zajímavý, víceméně 2 hloupí dealeři drog chtějí prorazit a do toho dělají různé kraviny, ale jsou zde fakt šílený scény, ze kterých jsem šel do kolen. Hlášky tesat do kamene!! Není to ten hloupý americký humor poskládaný ze sprostých slov, ale bláznivý francouzský, kde padlo i plno narážek na filmy, postava Nassima Si Ahmeda je naprosto super, ani nevím zda to hrál nebo takový doopravdy je, ale každá jeho hláška/scéna mě zničila. Ve finále došlo i na celkem slušnou akci, zábavné souboje a zpomalovačky. Pro někoho trapné a né každému takový styl humoru voní, ale za mě velká paráda. Trochu mi to připomíná komedie staré 20 let ve stylu Zahulíme Uvidíme. Jízda, kterou si pustím vícekrát. 8/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od září do listopadu 2019 v Belgii a v Paříži. (bianci)

Reklama

Reklama