Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Naprosto úžasné. Krásný příběh o lásce a přátelství, který zaujme 3 leté děti i 40ti leté dospělé. Skvělá hudba, vtipné....Nádherné zakončení trilogie.....ale stejně doufám, že pokračování bude. A dokonce i můj třináctiletý puberťák plakal dojetím:-)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Tak takovou pecku jsem nečekala. Smutné, depresivní a krvavé rozloučení....skvěle propracované, dokonalá hudba...no prostě naprosto geniální.

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Nádherný a dojemný příběh o lásce, času, smrti ....a životě. Will Smith nezklamal...je prostě úžasný. Skvěle vybraní herci pro lásku, čas i smrt....naprosto dokonalé. Krásná hudba, skvělý scénář a pro mě i překvapivý závěr, to jsem nečekala. Bylo to nádherné, někdy je prostě fajn si pořádně poplakat:

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Teda, tento film jsem našla náhodou....škoda. Velmi dobrý příběh s nápadem. Slušné napětí a dech beroucí závěr. Super.

plakát

Nevědomí (2013) 

Nesnáším Toma Cruise.....hodně:-) Po fantastické Na hraně zítřka jsem mu dala další šanci....a nezklamal. Velmi dobrý film. Klasické sci-fi bez zbytečných stříleček s nádherně čistě vykreslenou budoucností. Dobrý příběh, nějaké to napětí, trochu překvapení i ten Tom šel přežít...nakonec se mi začne líbit:-) Konec malinko přeslazený, ale jinak slušný film.

plakát

Zmizení (2013) 

Skvělý scénář, fantastický herecký výkon Jaka i Hugha. Skvěle vykreslená ponurá atmosféra a neuvěřitelné napětí. Místy člověk až popadá dech a poprvé se mi stalo, že jsem měla nutkání maličko film posunout, protože to napětí bylo k nevydržení. Opravdu úžasný film.

plakát

Špión (2015) 

Teda to jsem nečekala. Vtipné, milé a i nějaký ten překvapivý zvrat. Melissa byla boží a Jason Statham také. Klasická odpočinková komedie na nedělní odpoledne....a těch už je dneska opravdu málo.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Po dlouhé době klasická romantika s trochou tajemna. Velmi vydařené, skvělá Blake Lively. Dojemné, smutné, dechberoucí....plné lásky. Krásná pohádka:-)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Celkem slušný scénář, dobrá režie i dobré herecké výkony, ale NUDA. A že je to romantika a doják????? Zkoušela jsem si tento film pustit 4x a pokaždé ho po nějaké době vypnula. Pořád jsem si říkala, co na tom všichni vidí. Po páté to dopadlo. Druhá půlka filmu jde přežít, ale fakt nic moc:-(