Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Brad Pitt

Brad byl a bude vždy mým horkým favoritem, jak v osobním životem, tak na plátně. Dalo by se říci, že je to takový můj vzor. Je elegantní, sebevědomí herec, který dnes již patří na absolutní špici ledovce zvaného Hollywood. Má vkus na filmové role. Obdivuji ho i proto, že má zatraceně dobrý vkus na ženský, nabalit si dvě kočky celosvětového rozsahu jakými jsou nejdříve Jennifer Aniston a po ní kráska Angelina Jolie chce asi každý, ale dokázal to jenom on. Když vidím Pitta ve filmu jeho projev mě doslova fascinuje, je to jeden z těch nejvšestranějších herců a to že je to hlavní tahák, tak o tom nemluvě. __NEJLEPŠÍ FILM__ Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Tom Cruise

Mnoho lidí v ČR Toma Cruise odsuzuje a někteří ho dokonce i nenávidí. Já osobně nechápu proč. V Americe je to jeden z nejuznávanějších herců a já potom co jsem viděl jeho filmy musím říci že s Amerikou souhlasím! Tom má na svém kontě několik skutečně skvělých zářezů na pažbě, které vyjmenuji až později.Tomuto herci v jeden čas ležel celý svět u nohou a to nejen díky spolupráci s známými jmény jako je: Stephen Spielberg, Brad Pitt a nebo Sydney Pollack. No podle mého názoru slušný profesionál, který ví v čem hrát. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Nevědomí,Rain Man, Válka světů. __Nejlepší role__ Ethan Hunt.

Leonardo DiCaprio

Věčně ulízaný Leonardo. Vždy když slyším jeho jméno vzpomenu si na scénu s Futurami, jak Fry chce přivítat Da Vinciho. Caprio je skvělí slavný herec, kterého si vážím především jako staršího seriózního provokatéra. Má boží život, neustále loví nějakou tu top- modelku, já jako muž mu to přeji. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Počátek, Nespoutaný Django, Titanik.  __Nejlepší role__ Cob z počátku.

Liam Neeson

Qui-Gon Jinn ve Star Wars, Raz al Ghul v Batman začíná, Bryan v Takenu, Oskar Schindler v Schindlerově seznamu. Hvězda, která jen tak nepadá. Liam je velký herec s velkým potenciálem a charakterem,který uplatní i v sebemenším snímku. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Batman začíná, 96 hodin, Schindlerův seznam. __Nejlepší role__ Daniel - Láska nebeská. 

Christian Bale

Christian je frajer každým coulem, známí především spoluprací s Christopherem Nolanem. Bale hraje neuvěřitelně s nadhledem a během filmu se ,,mění", tím myslím že se po celý film se neustále přehrává. Oblíbil jsem si ho hlavně díky bravurně zvládnuté roli Bruse Wayna a také mu napomohla Spielbergova Říše slunce. S Baleem jsem viděl spousty filmů a žádný nebyl špatný a tím pádem nemám důvod proč ho nemít v topce.  __NEJLEPŠÍ FILMY(3)__ Temný rytíř,Dokonalý trik, Fighter. __Nejlepší role(1)__ Alfred Borden - Dokonalý trik.

Očekávám: Re - Hypno, Exodus, Špinavý trik.

Dustin Hoffman

Perfektní maratónec, úctyhodná Tootsie, Malý Velký muž a především nejgeniálnější Raymond. Herec skvělí po všech stránkách, po charakteru, pojetí a rozkmitání postavy. Podle mě nejlepší herec všech dob a to zato, že ten muž dokáže zahrát všechno a s jakou vervou k tomu, NEUVĚŘITELNÉ. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Rain Man, Motýlek, Parfém: Příběh vraha. __Nejlepší role__ Raymond.

Al Pacino

Al Pacino je sic malý vzrůstem, ale všude je ho plno. Jeho osobnost neskutečně žeru, Al Pacino mě naprosto imponuje a já se miluji koukat na to jak hraje. Neumím si představit lepšího Kmotra nežli je on. Ať už hraje cokoliv hraje se vším co má. Dává do role kus sebe, hraje s veškerým hereckým nasazením. po Hoffmanovi to je nejlepší herec jakého znám. __NEJLEPŠÍ FILMY__ Kmotr, Ďáblův Advokát, Doktor smrt. __Nejlepší role__ Don Corleone.

Neil Patrick Harris

Za roli Barneyho Stinsona, který mě dokázal někdy tak rozesmát a někdy rozplakat a především za skutečně extra velkou duši sem Neil patří... 

Matthew McConaughey

Tenhle chlapík nebyl dlouho brán jako nějaký famózní herec, ale řekl bych že v roce 2013 naskočil na rampu a odpálil se hodně vysoko. Jeho vrchol přišel s Oskarem za nejlepšího herce ve filmu Klub poslední naděje a potom to už jenom jelo. Ještě si stačil v roce 2013 střihnout sic malou, ale rozhodně zapamatovatelnou roli ve filmu Vlk s Wall Street, kde bylo velice zajímavé sledovat ho jak dává rady hereckému ESU jakým je Leo DiCaprio. Rok 2014 mu přinesl Christopher Nolan do jeho repertoáru jedno z největších SCI-FI všech dob Interstellar. Ovšem důvod zařazení tohohle herce to TOP 10 je jiný. Není to film, ale seriál. Patří sem za grandiózní ztvárnění postavy Russe Cohla  v seriálu Temný případ. Kvůli tomu sem neváhal...

Christoph Waltz

Tak tohohle herce žeru. Sice se nikdy nedostal k nějaké velké filmové roli, ale zdá se že pro účel vedlejšího herce byl stvořen. Za svůj perfektní herecký um si dokonce vysloužil hned dva oscary za nejlepší mužskou vedlejší roli a to je přeci jen hodně velké a honosné ocenění. Hodně se těším na jeho budoucí kariéru a herecký projev, řekl bych že tohle je velká nastávající herecká hvězda.