Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Recenze (162)

plakát

Kid (2000) 

Vskutku povedený film. Sem tam se objeví zábavné scénky, a zápletka není tak špatná. U filmu se příjemně pobavíte.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Docela příjemný seriál. Mě se záhady vždycky líbili. Mýty, legendy, duchové, to všechno se v tomto reality show objevuje. Cestování po světě za pravdou neukáže jenom skutečnost, ale i kultury a tradice zemí, do kterých naši dobyvatelé hledají. Neuškodí, neurazí. Sem tam se objeví nějaké ty vtípky, které rozesmějí. Navíc jsou Josh Gates a jeho tým jsou docela sympatičtí.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Vůbec jsem netušil, jak moc by mohl být tenhle film dobrý, ale... páni, tohle je ten nejúžasnější film všech dob. Stejně jako mnoho lidí, i já musím uznat, že vizuální efekty jsou naprosto parádní. Příběh je vcelku povedený, musím pochválit i za povedené kostýmy a "krásu" počítačového světa, kterou v TRONOVI představili. Takže, jak jsem psal, úžasný film.

plakát

Jessie (2011) (seriál) 

Opravdu příjemné překvapení. Epizody jsou zábavné, Debby Ryan je v tomto podání texaské amatérské "herečce" skvělá. Byl hodně dobrý nápad zavést sérii do New Yorku, města, který mám strašně rád. Takže tu pátou hvězdičku je vlastně za NY. Ale jinak říkám, je to dobrý seriál.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Já tenhle seriál prostě zbožňuju. Nevím čím to je, ale, je to boží.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) odpad!

Ne, tenhle seriál mě fakt nebere. Chápu lidi, kteří tento seriál mají rádi, a to je dobře. Ale já jedním z nich nejsem.

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Nejslabší film z celého MCU. Není to úplně špatný film, pár kladů tam je, ale jinak, nic moc. Herecké obsazení je skvělý, hudba je docela dobrá, a akční scény (hlavně ta poslední) jsou nejlepší z celého filmu. Jsem jinak rád za to, že ve filmu několikrát pomrkli na ostatní postavy z MCU, a taky zato, že se film vydal trochu tou drsnější cestou a měl otevřené dveře pro další postavy a jejich osudy.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Strážci Galaxie jsou tím nejbožejším, nejšílenějším a nejúžasnějším filmem z Marvelu, který jsem kdy viděl. Akční scény jsou naprosto boží (hlavně závěrečná bitva), digitální/vizuální efekty jsou opravdu propracovaná práce. Postavy si prostě zamilujete, Rocket (nejroztomilejší a nejzábavnější postava z filmu), Gamora (spolu s Nebulou jsou nejvíc sexy (make-upované) ženy), Groot (Já jsem Groot!!), Drax (tahle postava mě vážně překvapila, patří ihned do mých TOP), a Star-Lord - nejvtipnější magor-hrdina, kterého jsem kdy viděl. Hudba je v tomto filmu víc než výrazná, oproti ostatním filmům MCU. Příběh je sám o sobě velice zajímavý, s postavami se seznámíte velice rychle, a to velice zábavným způsobem. Film má i velice krásné (vesmírné) emotivní momenty a nezapomenutelné legendární vtípky. Strážci Galaxie se oproti Avengers můžou rovnat. Za mě 100 %.

plakát

Iron Man (2008) 

Iron Man je jedna z nejlepších postav Marvelu, není také divu, že byl prvním pokusem k vytvoření celého ultimátního filmového vesmíru MARVEL. A jak to dopadlo? Brilantně. Jako všichni tady ostatní, i já musím říct, že se casting povedl na jedničku, a díky bohu za to, že do role Iron Mana dostali Roberta Downeyho Jr. Celý příběh je sám o sobě zajímavý, záporák je zahraný skvěle, a i Paltrow se do role Pepper náramně hodí. Hudba a akční scény jsou ve filmu opravdu vynikající, jen závěrečná bitva mohla být o trochu větší. Ale jinak, skvělý film.