Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (423)

plakát

Producenti (2005) 

Za scenu z muzikalu Spring for Hitler si tento film zaslouzi 4*. Jednoznacne!! Sakra! Takhle dlouhou parodii na nacismus sem nevidel jeste NIKDY! Bravo!

plakát

Protiúder (2002) 

To je filmík, ve kterém mi Arnie velmi sedí. Rozhodně nepotřebuje palné zbraně ve svých rukou.. stačí sekyra.. a přesto podivným způsobem odvíjí příběh teroristického spiknutí na budovu FBI, vrcholící v klasickém stylu, jeden za všechny.. všichni za nikoho.. hlavně že tu je A.S. a to už bude v poho.. Nicméně, ani toto klišé nic neubírá na faktu, že Protiúder stojí za shlédnutí.

plakát

Cizinka s mou tváří (2009) (TV film) 

Začlo to zajímavě a pak se z toho stala filmová epizoda seriálu "Čarodějky". Takhle určitě ne přátelé..

plakát

Domino (2005) 

Tenhle film u mne zvláštním způsobem funguje. Kamerou? Barvami? Syrovostí? Akcí? Příběhem? Herci? Rozhodně věc ve které zaujme Keira Knightley hned od prvních minut. Film který Vás trošičku upomene na Rena Rainese z Odpadlíka, na Jackie Brown v rámci druhé půlky filmu.

plakát

Okruh (2008) (TV film) 

To bylo prostě neuvěřitelný. Podobných "bejkáren" se natočí mnoho. Automobilové prostředí, mnoho klišé, unylý příběh, herecké výkony podprůměrem, happy end. Tohle "Bouřlivým dnům" ani "Formuli!" rozhodně nedělá velkou konkurenci.

plakát

Zbouchnutá (2007) 

Jednoznačně z hlavní dvojice protagonistů musím vyzvednout Setha Rogena, který celý film doopravdy "táhnul"! Neuvěřitelné, kolik ten člověk má v sobě tváří a komického umu. To jak umí věrohodně zahrát obyčejnýho balíka, křupana, který si jakoby náhodou najde za matku svého dítěte "princeznu". Fakt mi to vzhledem ke Katherine Heigl prislo lehce metaforicky pohádkové - Princezna a žabák. Přesto si celý snímek udržel super nadhled po celou dobu. Snažil se být současný, realistický..podobné "hormonové" hádky asi pár znás zná.. Určitě shlédnu ještě jednou.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Opět animovaná věcička, která tentokrát chce především bavit. A celkem originálním nápadem. Nádhernými barvami. Super gagy, vtipy a odkazy na jiné filmy. K závěru se přiznám, jsem se začal trochu nudit.

plakát

Superman/Batman: Apokalypsa (2010) 

V rámci příběhu slabé, 3*. V rámci žánru jednoznačně nadprůměrné, 4*. V rámci akce, která k superhrdinům patří, 5*. Proto je celkové hodnocení takové, jaké je. Rozhodně mne pokračování celé animované filmové série neurazilo, nenudilo; opět velice kvituji, spojení Supermana s Batmanem, resp.s ostatními hrdiny. A zajisté se těším na další pokračování, tentokrát s dalším členem týmu, Supergirl.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Zatraceně slabé pokračování. Tak jak mne třetí díl v poušti nadchnul, pak tento díl nikoli. Příběh relativně jasný již dopředu. A zejména slabý. Pro návštěvníka kina jistě 3D efekty očiberoucí. Vykrádačka efektů z Matrixu nepopíratelná (již několikrát jinými uživateli zníněna). Milla Jovovich ve své standartní formě. Zombíci samozřejmě již nikoli. Zajímavá vsuvka s obrzombie a jeho kladivem. Relativně otevřený konec skýtá přemýšlení nad tím, zda nebude pokračování. A já se bojím, že ano.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší seriál z lékařského prostředí který si za posledních iks let vybavuju.. vybavím.. Úžasný herecký výkon Hugha Laurieho, který dostal šanci a naplno využil svůj herecký potenciál a celý seriál je díky tomu dechberoucí "one man show". Navíc oceňuji, že ani z příchodem dalších a dalších sérií neupadá příběh ani sarkastické ladění hlavního hrdiny.