Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Spectre (2015) 

Tak strašný CGI u filmu této velikosti a typu jsem hodně dlouho neviděl. Klišé vedle klišé... A ten soundtrack? Toho Smithe tahali za koule nebo co?

plakát

Marťan (2015) 

Mnoho povyku pro nic. Ridley se prostě od Labyrintu lží absolutně nechytá. Stejný propadák jako Prometheus. 55%

plakát

Lovci a oběti (2015) odpad!

Pravděpodobně jeden z TOP 10 nejhorších filmů jaký jsem kdy viděl. Jak se Kraus mohl stát hercem? To mi hlava nebere.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1. řada 100% - Woody je boží ... 2. řada po prvním díle zatím nic moc a nevím jestli se dostanu k dalším. Celkově tedy 85%

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

1. řada - jasných 100% ..... 2. a 3. řada - trochu slabší = 85%

plakát

Don Jon (2013) 

Začátek celkem ušel, ale pak to byla hrozná nuda a přál jsem si aby byl konec. Z toho půl hvězdy za sexy Scarlett (byla by to celá hvězda kdyby pořád nežvýkala žvýkačku jako kráva seno). Nedoporučuji HD verzi, protože je to hrozný pohled na strhanou Julianne Moore.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Asi jak píší téměř všichni. Po nějaké 4-5. řadě to šlo dolů a sledoval jsem to už jen abych věděl tedy "jak poznal tu matku". 9 let je za námi a vlastně můžeme být rádi. Nakonec velké zklamání jak to celé dopadlo, takto to mohlo skončit po třetí řadě a šest let se mohli všichni věnovat něčemu duchaplnějšímu. Škoda!

plakát

Podfukáři (2013) 

Námět skvělý, zpracování o dost horší. Film plný neuvěřitelných klišé, který je až moc předvídaví i když se snaží o přesný opak.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jedna z těch lepších komedií. Za ty necelé dvě hodinky to stojí. Čtvrtá hvězdička jen za Jennifer Aniston ve spodním prádle.

plakát

jOBS (2013) 

Podle mého názoru, i jako fanouška jablečných zářízeních, je film celkem nepřesný a hodně důležitých pasáží a informací je úplně vynecháno. O Stevu Jobsovi toho film neřekne až tak moc a nevylíčí ho v úplně přesném světle o čemž se nás úpoutávka snaží přesvědčit. Navíc film končí tam kde by se měl teprve pořádne rozjet. Škoda.