Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

Zpětně nelze hodnotit jinak než jako velice poctivě vypečený sranec.

plakát

Lokomotiva Tomáš (1984) (seriál) 

Teď mi úplně došlo, jak jsem to vždycky hrozně miloval a chtěl mít doma všechny modely od všech výrobců a jak jsem pořád sjížděl nějaké katalogy a jak jsem fakt jeden model dostal k Vánocům a jak se mi o tom zdály sny a jak mám doma od toho úplně nejvíc knížek a jak je to prostě naprosto boží točit mašinky, zkuste to někdo ještě!

plakát

Velká šestka (2014) 

Velká šestka & velká překvapení. Náš milý kulatý zdravotní pomocník je naprosto zoufale nejroztomilejší stvoření, a to i jeho vyjadřovací schopnosti kombinující retardaci s inteligencí...nebo to jeho objetí...hej já se upe roztekl...ehm. Baymax pak společně zejména s tím retardovaným školním maskotem tvořil nejvíc funny personas, takže i vtipovatost byla nejvícovatější. Nevím, proč jsem se na to vůbec díval, s animovanými filmy za poslední dobu nemám žádný společný zážitek, ale velice si vděčím za to, že jsem snímeček zhlédnul...hlavně že to dopadlo dobře. #TyJsiSpadl

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Abych byl upřímný, já po nějakých tady vizuálních orgiích neprahnu (3D taky prakticky k ničemu), nicméně naštěstí byly zabírané skutečnosti abych tak řekl skutečně nestandardní a pozoruhodné, tudíž i přesto, že chovám větší sympatie ke klidným a romantickým záběrům, to bylo moc moc...dobrý. Ze začátku jsem tedy spíše zvracel a musel jsem si zvykat na všechnu ohavnost, kterou s sebou snímek nesl jako motýl, kterému nenávist a zloba utrhly chapadla, ovšem časem se z toho stala celkem zábava, navíc když hrdinní hrdinové se nakonec ukázali býti krásnými bytostmi. S blížícím se konečníkem jsem se více a více nervydrásal (panďulácí a panďulačky mi pomalu ale jistě přirostli k plícím), což považuji za pozitivní faktor a nakonec došlo k třem tečkám...

plakát

Rozpuštěný a vypuštěný (1984) 

Smál jsem se u toho na celý čtverec, což jsem opravdu nečekal a byl jsem tím nesmírně potěšen.

plakát

Velká nádhera (2013) 

Počet hodnocení 6,037Počet komentářů 15,089Počet trapných komentářů 15,089▐ niekto chcel byť strašne trápny pri tejto hre na komentovanie, kde chcel odovzdať úžasnú demenciu hýriaceho mladca doplnenú s retardovanym podmazom ale postupne je to len čoraz viac trapne keď sa to výdatne nikam neposúvá, prehodnotelý uživatel /0%/ Jinak za mě je vše vystiženo v názvu filmu :)

plakát

Skřivánci na niti (1969) 

Ze všeho nejdříve musím opravdu vyzdvihnout ty debilní kecy komunistů o "imperialistických zrůdách". Něco takového poslouchat, to člověk neví, jak má emočně zareagovat - smát se, brečet, nakopat prdel...ten pobyt v trezoru tedy ničím nepřekvapí...jakožto mladistvé osobě mi zůstává záhadou, jak se tedy povedlo film natočit? To to nikdo nekontroloval již při natáčení? Hm...na závěr pochvala trefně volených vulgarismů a opravdu nespočet hlášek. Pro mě zatím nejlepší Menzel-Hrabalovský film!

plakát

Andělský podíl (2012) 

Vůbec nic špatného jsem na filmu neshledal. Po pročtení komentářů jsem se bál, že ta levicovost na mě nějak dopadne a že se ztotožním s mnohými zdejšími, ale ani za hovno přátelé! Příběh je příběh-nepříběh, mám rád odborníky (ať už jde o jakýkoliv obor), takže to, že hlh se stal profesionálem v oblasti whiskey je milé. Jinak co s tím? Asi jen vychválit spoustu podařených vulgárních vtípků a ukázku toho nesrozumitelného skotského argotu, to byla vcelku zajímavá zkušenost :) Takže dávám 5* za válení se smíchy po sedadle v kině.