Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Velká nádhera

Velká nádhera (2013)

Počet hodnocení 6,037Počet komentářů 15,089Počet trapných komentářů 15,089▐ niekto chcel byť strašne trápny pri tejto hre na komentovanie, kde chcel odovzdať úžasnú demenciu hýriaceho mladca doplnenú s retardovanym podmazom ale postupne je to len čoraz viac trapne keď sa to výdatne nikam neposúvá, prehodnotelý uživatel /0%/ Jinak za mě je vše vystiženo v názvu filmu :)

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013)

Jedna z nejlepších komedií, jakou jsem v životě viděl. Na rozdíl od většiny zastávám názor, že je tento švédský Forrest Gump lepší než všemi milovaný originální Zemeckisův, a to z důvodu vyhovujícnějšího humoru. V mém osobním komediálním žebříčku se pak dostal do Top 5 mezi filmy jako Pulp Fiction, Poslední skaut nebo Připoutejte se, prosím. Více nemám, co bych dodal, protože provádět rozbor humoru či děje postrádá smysl...jo a bez popcornu! Poprvé! (Tento komentář psal někdo hloupý, promiňte mi to)

Samotáři

Samotáři (2000)

Jak to chce řídit zvenku když volant má tady? Zejména komediální složka se dle mého soudu vydařila perfektně. Celý film pak byl ponořen do bezbarví, smutna, undergroundu, psychopatství, hulení atd. Jednotlivé osobnosti byly ve filmu vskutku zajímavé a obzvláště pak ta Trojanova nikterak nereálná, něco podobného se tu kolem mně mihlo (zrůda...). Trojan tu zastupoval to smutnější, Macháček pak naopak to veselejší. Ač jsem se tohoto výtvoru původně obával, byl jsem velmi mile překvapen, potěšen, slušně pobaven a i mírně zamyšlen. Brzy se podívám znova....a snad už tu hulení má vybudovanou tradici...

Grandhotel Budapešť

Grandhotel Budapešť (2014)

Stejnej případ jako Až vyjde měsíc...snažil jsem se smát, což jsem samozřejmě neměl dělat. Aspoň jsem zjistil, že Wesův humor mi nějak moc nesedí. Ovšem já bych se za to ani moc nezlobil, ostatní fungovalo dokonale, tím myslím hlavně to fascinující a kouzelné prostředí a těch pár dějových linií co tam proběhlo. Pak samozřejmě vždycky pomůže přítomnost těch herců jejichž příjmení mi něco říkají. Jo a že toto dílo proniklo do Top 300 je jenom dobře (tak zas ne, je to podvodník ://). A prostě jsem rád, že jsem to viděl :) (cca. těch 80%) _____________ Opakovaná projekce v mateřském jazyce vynáší mé hodnocení o něco výše...nevím proč, ale líbilo se mi to prostě víc. A tak to má být!

Dobrý ročník

Dobrý ročník (2006)

Tak tohle je jeden z nejmilejších filmů které jsem doposud poznal. Asi si ho budu pouštět velmi často, a to pro zklidnění ducha, už se mi to jednou osvědčilo. Navíc mi vyhovuje i využitý styl humoru a vůbec celé prostředí filmu je famózní. A jak jsem již zmínil, na rozdíl od mnoha jiných snímků tento lze sledovat dokola a dokola, ale taky by se to nemělo přehánět...určitě by film velmi rychle ztratil své kouzlo, které jiné počiny ztrácejí již během prvního sledování.

Podraz

Podraz (1973)

Naprosto famózní a k tomu ještě chytrá a humorná...no...označme to třeba pojmem "klasika", tak. Je fakt, že by se finále dalo asi vytušit, ale já to chtěl spolknout i s navijákem (nebo jak se to říká, já nevím), a tak jsem se vyleknul jak sviň! Asi se s tímto klenotem (zas divný slovo) asi ještě mnohokrát potkám... :)