Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Western

Recenze (104)

plakát

Sbohem, Sabato (1970) 

Třetí hvězda, ta loďku. Příběh byl propracovanější, přesto jsem se tolik nebavil...

plakát

Barry Lyndon (1975) 

Tomu říkám filmařina !! Film byl jako kniha-samo sebou dlouhý, aby zvládl obsáhnout Barryho příběh, skvěle se rozvíjející a v pozvolném tempu, které nikterak nenudilo. Prostě paráda, po dlouhé době zhlédnutí nových počinů často o ničem, jsem si napravil chuť dobře odvedenou prací se skvělým příběhem.

plakát

Pianistka (2001) 

Vím je to umění, ale mě to nesedlo a hodnotím podle toho, jak mě film bavil.

plakát

1864 (2014) (seriál) 

Nejsem seriálový tip,ale tohle sem si nemohl nechat uniknout a nelituji. Opravdu úžasně zpracované,zahrané i pojaté. Touhle dobou se navíc velmi zabývám i když knižně je k mání spíš následující válka prusko-rakouská nebo francouzsko-pruská,pojetí konfliktu předešlého mě víc než nadchlo. Takže nemůžu než nedoporučit. Úžasná scéna s husary v 5.díle nebo "zabití hudby" už jen kvůli tomu jsem byl rád za toto bez keců dílo!

plakát

Kolonie (2015) 

Velice silný příběh,míst mě až mrazilo-nemohu pochopit,že tyhle věci se na světě opravdu dějí a bohužel je mnoho důkazů jak z filmů tak knih,že se podobný hnusy dějí pořád. Kéž by se mi takovejhle zkurvysyn dostal do rukou!! Do prdele s tou naší humanitou ať už se jedná o jakýkoliv zmrdy!! Jinak Emma Watson mě překvapila,trochu sem se bál jejího herectví,ale fajn.

plakát

Stroj na líbánky (1961) 

Hrozně milá komedie-není to přeplácané a nepřehledné,krásně navazuje a baví. Člověku pak nezbyde,než mít dobrou náladu a radost z dobrého filmu. McQueen je zde úžasný-role mu dokonale sedla. Jen jsem nesehnal jiné titulky než slovenské i tak to bylo skvělé--->kdyby někdo měl tit CZ dejte vědět-pustil bych si to klidně hned znovu!!

plakát

Nebezpečná mise (1999) (TV film) 

Na tohle téma vlastně přímo na tento příběh jsem četl knihu,avšak v podání Chrise,který jediný unikl. Proto jsem si myslel,že film nebude nic moc jak to tak bývá "kniha navrch mívá",ale film se mic moc líbil.Byl jsem rád,že film je situovaný podle příběhu Andyho,který o tom napsal knihu "Konečná stanice Bagdád" a tento jiný úhel byl taky zajímavý.

plakát

Belmondo (2015) (TV film) 

Dnes jsme na tom byli v kině a dlouho jsem neměl po snímku tak dobrou náladu-prostě skvělé,vtipné a historky z natáčení byly takové,kvůli čemu se z těchhle třech slov stalo pořekadlo<--PARÁDNÍ a to zdaleka nevylíčili vše.Škoda že je tu jen 5 hvězd...!

plakát

Moderato cantabile (1960) 

Film je opravdu umělecký,na mě však až moc-bylo mi jasné co chce básník říci,ale šíleně mě nudilo pořád stejné tempo,ponuré prostředí města a vlastně i děj.Sic originální Ztvárnění lásky bez polibku,to se jen tak nevidí,ale hodnotím jak se to líbilo mě-takže za umění a podání hlavních dvou představitelů alespoň takhle.

plakát

A Walk in the Woods (2015) 

Jako pro vandráka to pro mě byl milý zážitek,brát se to musí jako komedie. Má něco čím to upoutá,u mě to byla hlavně příroda,která je zde nádherná.